|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahek voziček
12.4.2008 19:45:46   
pikica_30
Jaz sem že čisto zmešana od teh vozičkov! Ko se že za kakšnega odločim, spet najdem polno napak! user posted image  Pa do PDP-ja imam še manj kot 2 meseca! Dajte prosim napisat, kateri vozički so med najlažjimi in najboljšimi - po možnosti trikolesniki! Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lahek voziček
12.4.2008 19:52:58   
alea01
Živjo!

Trikolesniki so športni tip vozičkov in zaradi konstrukcije so večinoma težki. Je pa eden izmed lahkih quinny speedy, high trek, quinny buzz,.... Za te vem, ker sem se sama odločala med njimi. Pri meni je na koncu zmagal bugaboo- izredno lahek in tudi za teren....

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 20:11:44   
tintin
Maclaren mx3 ima 9 kg in je trikolesnik. Narejen je iz aluminija, ki ga uporabljajo za letala.user posted image Jaz ga imam in meni je super!!
poglej si ga na maclarnovi strani, prodajajo jih pa v Bušiju oz. na Kikiweltu (spletna prodaja v nemčiji).

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 20:12:41   
Lunc_a
Mi smo imeli trikolesnika in ga ne priporočam,so bolj nestabilni Rajši imamo 4 kolesnika

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 20:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 20:36:47   
Pikca
TFK Buggster

http://soncek.si/si/tfk-buggster-orange-crash-celoletna-narocnina-na-revijo-moj-malcek-i9603.shtml

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 20:40:32   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

TFK Buggster

http://soncek.si/si/tfk-buggster-orange-crash-celoletna-narocnina-na-revijo-moj-malcek-i9603.shtml

Ta je res fajn. Sploh ker se ima lahko tudi košaro in lupinico. Tudi po makedamu se lepo vozi, samo sprednje kolo se zablokira.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 21:22:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2008 21:31:49   
piko12
Trikolesnik, za off road, lahkek pa še v prtljažnik od twingota naj bi šel skupaj s psom... Mislim, da boš mogla katero od teh želja črtat, bo prec lažje.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 22:31:46   
timika
Tudi jaz sem za jane slalom pro - ga uporabljamo še sedaj pri 19 mesecih, če tako nanese, pa v varstvu spi najraje kar v njem - v prtljažnik ga dvignem z eno roko.
Pa ni še nobene panike s časom - midva sva ga kupila zvečer, preden sem šla naslednje jutro rodit - le da tega takrat še nisem vedelauser posted image . Voziček ni prva stvar, ki ga potrebuješ za dojenčka. Pripravi si cunjice, pleničke, osnovno kozmetiko, posteljico oz. vsaj posteljnino operi, pa jajčko kupita. Potem vidiš, koliko v prvi nosečnosti brezveze kompliciramo in skrbimo. Je pa to tudi čas tega obdobja, zato uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2008 10:16:57   
mayci
Meni je trenutno od trikolesnikov naj, naj HIGH TREKuser posted image . Je lahek, gre povsod, okreten in sedež se zelo lepo poleže. Res zgleda kot traktor, je pa čudovit za teren.user posted image
Za po mestu mi je pa všeč tudi Buzz, pa Mutsy 3 rider.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2008 11:53:07   
moya
Mutsy imaš lahko in malo težjo varijanto. Lahek tehta 8,6 kg, vendar nima koles za napihnit, težji (kolesa za napihnit) pa ima 10,5 kg. Brez koles pa oba 5,8 kg. Je primeren tudi za teren.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2008 12:00:33   
marty5
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Maclaren mx3 ima 9 kg in je trikolesnik. Narejen je iz aluminija, ki ga uporabljajo za letala.user posted image Jaz ga imam in meni je super!!
poglej si ga na maclarnovi strani, prodajajo jih pa v Bušiju oz. na Kikiweltu (spletna prodaja v nemčiji).

Mi smo tudi nabavili tega - me je navdušil že pri znanki, tako da smo se odločili zanj. Še ena prednost je tudi ta, da je primeren tudi za manjše prtljažnike. Jaz sem dobila znižan lanski model za 290 evrov v trgovini Buši - so mi poslali po pošti in to brez poštnine!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2008 22:13:53   
rozica984
Midva sva kupila Peg perego uno. Res da je 4-kolesnik, ampak meni se zaenkrat zdi super. Ni pa še v uporabi, bo čez kakšna dva meseca. Je pa tudi lahek, ima nekaj čez 10 kg. Pa zloži se zelo na majhno, in midva sva ga ravno zaradi tega kupila, ker nič drugega ne spraviva v prtljažnik.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2008 9:13:58   
pikica_30
Punce, hvala za vse odgovore. Sedaj bom še bolj zmešana. user posted image  Ne, hecam se, vsak nasvet prav pride, samo, da je sedaj seznam možnih vozičkov še malo širši. user posted image
Zanima me še to, kateri od navedenih vozičkov se lahko obrne tako, da user posted image  gleda proti mamici? Vem, da je to možno pri Hich trecku in Quinnijih. Kaj pa npr. pri Maclarnu in Bugabooju? Pri Jane se baje ne da. Ali je to pomembno pri vozičku?

Kje pa lahko pogledam Mutsy vozičke? 

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2008 9:52:13   
alea01
Živjo pikica_30!

Pri bugaboo lahko obračaš košaro, športni del in ročaj. Pri quinny speedy ne moreš obračati športnega dela ampak samo košaro. Vozičke mutsy pa imajo v baby centru. Mojemu možu, ki je strojnik se mu zdi mutsy precej nestabilen voziček....

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2008 18:30:59   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Punce, hvala za vse odgovore. Sedaj bom še bolj zmešana. user posted image  Ne, hecam se, vsak nasvet prav pride, samo, da je sedaj seznam možnih vozičkov še malo širši. user posted image
Zanima me še to, kateri od navedenih vozičkov se lahko obrne tako, da user posted image  gleda proti mamici? Vem, da je to možno pri Hich trecku in Quinnijih. Kaj pa npr. pri Maclarnu in Bugabooju? Pri Jane se baje ne da. Ali je to pomembno pri vozičku?

Kje pa lahko pogledam Mutsy vozičke? 

Ročaj ter sedež se pri bugabooju obračata. Jaz ti ga zelo priporočam, ker ima samo 9kg. Da se ročaj obrne je meni zelo pomembno, saj otroka vidiš, ko sije sonce se prilagodiš, enako ko piha veter. Pa sprednja kolesa se vrtijo, kar je tudi velik plus. Uglavnem zama bugaboo nima nobene pomankljivosti.

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2008 19:04:10   
Raho
Najlažji voziče je bugaboo. Teža je okoli 9 kg. je izjemno okreten, tako košara kot športni del se lahko obrneta na obe strani...

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2008 21:21:33   
pikica_30
No, saj mene tale Bugaboo tudi zelo mika. Ga pa še nisem videla v živo. Ali ga prodajajo samo v Bušiju? Ali se ga v Italiji ali Avstriji ali po internetu da dobiti kaj ceneje? Koliko bi bila v Slo cena (voziček, košara, lupinica)?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2008 9:44:28   
moya
Mutsy se lahko obrača sedež, poglej na www.mutsy.com, je čist lepo stabilen sploh 4 rider.

Neposredna povezava do sporočila: 20
16.4.2008 10:09:00   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

No, saj mene tale Bugaboo tudi zelo mika. Ga pa še nisem videla v živo. Ali ga prodajajo samo v Bušiju? Ali se ga v Italiji ali Avstriji ali po internetu da dobiti kaj ceneje? Koliko bi bila v Slo cena (voziček, košara, lupinica)?

Ceno si poglej tukaj, eden je trenutno znižan:
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&artikel=&skupina=16&podskupina=0&stran=1&
Lupinica se kupi posebi, maxci cosi je 130€.

Neposredna povezava do sporočila: 21
16.4.2008 17:49:49   
alea01
Jaz sem kupila tale komplet bugaboo-ja:
osnova -720,30 eur
prevleka-93,10 eur
senčnik-39,20eur
spalka-93,10eur
torba s previjalno-99eur

Imaš pa košaro, športni del, nakupovalno košaro, prevleko za dež, za komarje. Se pa iz košare kasneje sestavi športni del z plus nekaj dodatka. To je šteto v osnovno ceno- osnova plus prevleka

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2008 11:07:44   
ZmajTolovaj
    TFK buggster je zelo stabilen, a lahek - pod 7kg. In cenovno ugoden, 200 eur. Zloži in postavi se en dva tri. Jaz sem noro zadovoljna in navdušena.
Maš pa možnost montirat gor tudi košaro in lupinico. Mi tega nismo prakticirali, ker smo ga nabavili pred kratkim za našo zdaj 9m user posted image , pozimi bom najbrž dokupila še vrečo za noge pokrit.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 25.4.2008 11:09:19 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?