Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 12.4.2008 19:36:44
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Jaz sem dala naredit osebno izkaznico, ker je cenejša kot potni list. Mislim, da potnega lista ne bomo še rabili. Cena OI je 13,16€ (dodatno so še slike, ki so bile 10€). Jaz sem oddala vlogo v torek 8.4. in sem jo včeraj že dobila. Sem bila kar presenečena, ker se mi je zdelo extra hitro. Veljavnost je pa 5 let. Sigurno si bo čez 5 let še ful podobna.
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 13.4.2008 9:01:29
|
|
|
|
bodoča
|
Midva sva dala delat potni list: - 10 € slike (potrebuješ eno), - 27 € potni list (mali), - dobili v treh delovnih dneh in - velja tri leta. Za potni list sva se odločila, ker gremo mogoče letos še v Bosno, kjer ga menda rabiš, pa tud drugače nikol ne veš, kam bomo šli in se mi zdi bolj pripravno imeti potni list, tudi jaz imam samo potni list, edino velikost je nepraktična.
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 13.4.2008 15:56:43
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Midva sva dala delat potni list: - 10 € slike (potrebuješ eno), - 27 € potni list (mali), - dobili v treh delovnih dneh in - velja tri leta. dej raj še enkrat poglej. pasuš za odrasle pa je ne velja samo tri leta.
|
|
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 14.4.2008 11:40:08
|
|
|
|
bodoča
|
Kdo pa govori o potnem listu za odrasle? Kolk sem jaz zastopla, se govori o potnem listu oz. OI za otroka. In potni list za otroka starega do treh let velja samo tri (3) leta.
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 8:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Za v Bosno ne rabiš več potnega lista, greš lahko z osebno čez.
|
|
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 8:17:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Kdo pa govori o potnem listu za odrasle? Kolk sem jaz zastopla, se govori o potnem listu oz. OI za otroka. In potni list za otroka starega do treh let velja samo tri (3) leta. OSebna pa 6let.
|
|
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 9:17:51
|
|
|
|
ninataja
|
Meni je tudi osebna pretekla, samo ne bom dala nove delat, ker naj bi osebno in zdravstveno združili v en dokument in bom raje še malo počakala. Potni list mi pa velja do 2012. Drugače pa vem, da te fotograf drugače slika če rečeš da rabiš za osebno/vozniško kot pa za potni list.
< Sporočilo je popravil ninataja -- 16.4.2008 9:19:12 >
|
|
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 10:49:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Za v Bosno ne rabiš več potnega lista, greš lahko z osebno čez. ce gres samo tranzitno cez Neum, je to res. Ce pa gres v Bosno na katerem koli drugem mejnem prehodu, pa potrebujes potni list.
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 12:45:31
|
|
|
|
dana
|
Enkrat je bilo govora za osebno pri majhnih otrocih - ali jo je potrebno zamenjati prej kot ji poteče veljavnost? Naš je bil slikan za osebno, ko je bil star 5 mesecev. Od takrat se je zelo spremenil Ali mora zdaj imeti novo? Pa še to - ali za Kreto potrebujemo potne liste ali OI?
|
|
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 12:49:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Pa še to - ali za Kreto potrebujemo potne liste ali OI? Grčija je članica EU, torej potrebuješ OI.
|
|
RE: Potni list,;osebna izkaznica 16.4.2008 21:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Za v Bosno ne rabiš več potnega lista, greš lahko z osebno čez. ce gres samo tranzitno cez Neum, je to res. Ce pa gres v Bosno na katerem koli drugem mejnem prehodu, pa potrebujes potni list. BIH je sprejela zakon, da vse članice EU lahko preidejo njihove meje samo z osebno izkaznico. Preverjeno in dokazano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?