|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Št. oblekic za novorojenčka
12.4.2008 18:16:22   
suzana1
mene pa zanima kakšno št ima dojenček ko se rodi ker jaz mu zdaj kopujem samo 56

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 20:25:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obleke
12.4.2008 18:22:56   
mišk
Naša je bila ob rojstvu velika 51cm in je skoraj dva meseca nosila št.56, nekatere cotke tudi številko 50. Samo ne pretiravaj s to številko, ker jo ponavadi res zelo hitro prerasejo. Pa še tako različne so te velikosti od firme do firme.

(odgovor članu suzana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 18:31:25   
Naja30
Moja je bila ob rojstvu velika 56 cm in je že od začetka nosila od 62 naprej. Odvisno je, kako velik bo dojenček, čeprav moja je bila res nadpovprečna. Je pa res, da te cotke zelo hitro prerastejo, zato ne pretiravaj s kupovanjem.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 18:56:01   
livia
Moji dve sta bili ob rojstvu veliki 49 cm in 2800 g. Ta prva je napredovala s kilami zelo počasi (po 600g/mesec) in je dolgo nosila 56, druga je pa 56 nosila samo prvi mesec ali še manj, ker se je bistveno hitreje redila (več kot 1000 g/mesec).
Računaj, da dojenček v prvih mesecih raste cca. 3-4 cm na mesec. Redijo se pa zelo odvisno. Številka je odvisna tako od velikosti, kot od kil, saj tudi debela stegna skrajšajo žabice.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 19:06:07   
ursalara
moja je bila ob rojstvu velika 50 cm in smo nosili priblizni dva meseca 56 st!62 ji je malo kater body prav tako da malo 62 malo 68 pa smo stari 3 mesece res ne pretiravaj z nakupi ker oblekice dojencek zelo hitro prepaste!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 19:12:48   
ELMA
Moja user posted image  je rojena 55 cm , in od začetka nosimo št. 62 . To je čist odvisno od dojenčka ..

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 19:16:55   
Strawberrie Cherrie
Naš je imel 52 cm in smo 56 nosili nekje mesec, mesec in pol. št.62 smo kar preskočili, res par stvari.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2008 20:51:10   
scubadiver
Kupi še nekaj cotk 62 in imaš rešen problem.
Če bo otročiček povprečen bo nosil kak mesec 56 in potem 62, če pa bo nadpovprečen pa boš tudi imela pripravljene cotke.
Naša je bila 51 cm ob rojstvu in smo imeli 56 kar nekaj časa.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2008 21:02:52   
kaya2007
naša je imela 51cm, prav tako fantek od moje sestrične..in sta na začetku oba nosila št. 50, še ta je bila malo velika od določenih firm. pri nas smo 56 nosili šele po kakšnih 2h, 3h mesecih. pač, čisto odvisno od otroka, jaz bi kupila čim manj in šla potem za sproti kupit.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Št. oblekic za novorojenčka
12.4.2008 22:21:01   
lelaval
Jaz sem kupila samo 1 kompletek št. 56, ostalo pa 62.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu suzana1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2008 22:04:08   
Lunc_a
Sem ful kupovala v št. 50 in 56 ,več pa ne.je te št. nosil malo več kot 2 meseca.pri drugemu pa sem vse zmetala v škatle.Se je rodil še manjši kot bratev,ampak je v 3 tednih zrastel za 7 cm,tko da...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2008 22:12:04   
sandra85
odvisno je od dojenčka in kje kupuješ cunjice
v okaidi imajo št 62, to je št 50 v H&M-juuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?