|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Število obrokov
12.4.2008 14:50:12   
mklks
jst mam eno vprašanje, mogoče malo neumno ampak vseeno:)
moja hčerkica bo zdaj stara 5 mesecev, z GH sva začele pred dobrimi štirinajstimi dnevi po nasvetu pediatrinje. in sicer- zjutraj mi poje samo flaško mleka, za malico dodavam malo sadne kašice, kosilo sem začela zdaj dodavati mleku malo riževe kašice in korenčka, popoldne in zvečer pa spet samo mleko. in to je v bistvu že kar lepa količina hrane čez dan. mi pa ponoči ne je čisto nič več, enostano ni lačna, zanima me, če je to v redu, da jo ponoči pustim brez hrane, verjetno že čez dan dobi zadosti...ne vem?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Število obrokov
12.4.2008 16:33:28   
biga
Glede na to, da ste precej zgodaj začeli jesti gosto hrano, mislim, da imate zaenkrat dovolj obrokov čez dan. Ponoči pa, če se ne zbuja in joče, potem je sita in ji nič ne manjka. Mi smo pri 5. mesecih ukinili nočno hranjenje, ker ni hotel jesti. Se pa vseeno ponoči zbuja od dvakrat do sedemkrat, pa ni lačen.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 17:29:40   
mklks
Tudi moja se še vedno velikokrat ponoči zbuja, enkrat do dvakrat, ampak nič ne kaže, da bi bila lačna. Res smo zgodaj začele, ampak vseeno z velikim veseljem je gosto hrano.  

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 17:40:34   
mihaelao
Pa ve ste super ... Moja je stara dobrih 5 mesecev, pa še noče jesti kašic ali česa podobnega, samo dojiva se; za zdaj. Sestra mi je na sist. predlagala, da naj poskusim s sokovi (ponudla sem ji namreč že pretlačen korenček, cvetačo in krompir). Ponoči pa še vedno velikokrat je, tudi na uro in pol, kot čez dan ...

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 18:32:36   
ZmajTolovaj
Naša je imela pri petih mesecih tudi 5x dnevno stekleničko oz. potem postopno nadomeščanje s posameznimi obroki, ponoči se je tudi nehala zbujat takrat enkrat. Zdaj pri skoraj 9 mesecih ima zjutraj in zvečer stekleničko mleka, vmes 3x GH (dop.malica, kosilo, pop.malica). Se mi zdi idealno 5 obrokov, ponoči pa mir. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 18:38:11   
nemrak
user posted image user posted image ,
naša bo  23.4 stara 6 mesecev, pa jemo 4x na dan (flaška)

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!