|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče jesti... So krivi zobki?
11.4.2008 22:18:09   
mala pikica
Naš Gašper je star tri mesece in pol in imava zadnje dni predvsem tri težave; ponoči se veliko pogosteje zbuja kot sicer, čez dan je kar veliko siten, predvsem pa opažam, da precej manj poje. Kaj mislite, da bomo kmalu dobili prvi zobek? Kaj bodo te težave trajale vse dokler ne pride zobek ven? Najbolj me skrbi, če še naprej ne bo jedel. Mi poje od 60-90 ml pri vsakem obroku. Pa se te težave pojavljao pri vsakem zobku? 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče jesti... So krivi zobki?
11.4.2008 22:24:44   
sandra85
nekaj je v zrakuuser posted image
tudi mi imamo težave: slabo spi, se zbuja in slabo papca kosilo...to se dogaja že 1 teden, pa nimam pojma kaj mu jeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2008 22:36:05   
ursy78
pri nas so se začeli problemčki ko je bil star 4 mesece,ko je dobil prva dva zobka.ponoči se je zbudil tudi 5-6x,jedel je veliko manj kot prej,vendar se je kmalu vse skupaj  uštimalo-kake2 dni je bila še kriza potem pa je jedel spet toliko kot prej.no sedaj mu pa 4 zobki hkrati rastejo,mamo pa spet kar probleme glede spanja ter papcanja.bo že!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 22:39:26   
piko12
Jaz se pridružujem klubu neprespanih mamic, ki mečejo hrano stran... Spali smo do pred enega meseca brez težav, jedel je že čist lepo, zdaj pa... zbujanje 5x na noč kar tako, je pa tud ful malo. Upam, da bodo vsaj štirje zobki naenkrat!user posted image

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 10:52:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piko12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 11:32:57   
Naja30
Možno, da je od zobkov, čeprav je malo prezgodaj, se mi zdi.

Mogoče pa je res samo kaj v zraku. Moja je sicer stara 16m, pa prav tako zadnji teden en dan nič ne bi jedla, drug dan pa nadoknadi še za prejšnji dan user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 12:44:40   
Ajvy
Se strinjam ,da je potem nekaj v zraku...mi smo tudi bolj šibki na tem področju....

Naša je ob dobivanju zobkov zelo malo jedla, žlice sploh videt ni mogla ( prvi nas je obiskal pri osmih mesecih)....smo se pač prilagajali....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?