|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viroze
9.2.2005 22:06:51   
Maxica
A ste slišali, baje že vsaj šest let ni bilo take krize z virozami, da je toliko ljudi bolnih??? Pa ravno letos, ko imamo mi dojenčka:(:(:(. Upam, da ji bomo ušli:kuza::kuza::kuza:. To seveda želim tudi vam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Viroze
9.2.2005 22:08:20   
baguSka
Jst jo ravno prebolevam.:( Sm pa glih včeri po radiu slišala, da je blo lani še huje..:zmeden: Pa se mi je zdel da ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Viroze
9.2.2005 22:08:33   
Pupica
ja prov grozno:(

Jst tut upam, da se izognemo:zmeden:čeprav trebušni virozi se nismo...še sedaj ne morem pozabit kako boga sem bila...bi raje še 20 x rodila kot samo 1 taka noč:hudicek::hudicek:

naj vas obidejo virozice:miska::miska::miska:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Viroze
9.2.2005 22:09:06   
Pupica
o baguska, a pol si doma :(

Ena :rozica: da se hit pozdraviš

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Viroze
9.2.2005 22:10:19   
baguSka
Men je blo dons tok hudo, k sm nujno mogla it neki na pošto, pa je za mano u vrsti stala ena punca z dojenčkom v naročju, pa še full se je stiskala u mene..:(( Sm se trudla kukr sm lohk da sm bla stran obrnjena, pa je še kr rinla u mene. Sm ji hotla rečt, pa si nism upala niti v njo pogledat, da ne bi mali kej fasu..:zmeden::((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Viroze
9.2.2005 22:11:12   
total
Ja,grozno je letos ,jaz se prav bojim da kaj ne fašemo.Upam na najboljše:bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Viroze
9.2.2005 22:12:09   
baguSka
Ne sm bla na šihtu, ampak sm bla itak skoz sama u pisarni. Je blo treba neki nujno narest.:( Sej ni panike, počas mineva, blo bi pa bolš če bi še mau ležala.:ups:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Viroze
9.2.2005 22:34:35   
frutka_
Mi smo preboleli malo hujši prehlad. Upam, da se viroza pri nas ne bo ustavila...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Viroze
9.2.2005 22:35:38   
Pia73
Jaz imam tudi virozo, pa sem :nosecka: kaj čmo,,....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Viroze
9.2.2005 22:40:42   
lan
Ja,tukaj v Sloveniji je veliko bolehnih.V Nemciji pa tako zatisje bolezni.Jaz samo,da sem prisla v Lj. sem zacela nekaj krehati.Hvala bogu je pri tem ostalo in se ni razvilo v kaj hujsega.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Viroze
10.2.2005 7:07:32   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek:te viroze...sem jo dobila od moža, sam s to razliko, da jo on ponavadi veliko bolje odnese oz. joima vedno le toliko, da vemo, kdo je krivec za nastalo situacijo, skratka v 2 dneh jo je odnesel, jaz pa :hudicek: 6 dni - no očitno je :duda: po atiju, malce povečano temparatuo (do 37,6) malce kašljanja in to je to...
No mislim pa da je stanje pri nas tudi zaradi tega takšno, ker se bolni/okuženi ljudje mirno sprehajajo po službah, lokalih...saj ne rečem, da je potrebno za vsak d... ostati doma, ampak lahko bi bili takšni vsaj toliko fer, da se v službi držijo bolj na enem mestu, ne kihajo v druge in dopuščajo pogosta zračenja, ne pa da pol še jokajo - da jih zebe...

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Viroze
10.2.2005 8:40:34   
Anonimen
Nas je blo cel kup bolanih. Najprej stara mama, ki živi v isti hiši, nato Lea, potem moj mož, potem oče, so se vsi pozdravli, sem zbolela jaz, sem se pozdravla, je Lea dobila angino, mož še enkrat virozo, potem je pa zbolela še moja mami.
Zdaj po skoraj treh tednih lahko rečem, da smo se kolikor toliko pozdravili.

Upam, da vas bo čim manj zbolelo.
Čim manj med ljudi!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Viroze
10.2.2005 8:48:02   
BARBARA R.
Pri nas so tudi vsi bolni s po 38°°C vročine.Jaz pa hišo pokonci držim :(( kako sem utrujena..........

:muca:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Viroze
10.2.2005 11:29:07   
simona1
Pri nas je Juta itak skoz neki bolana, en teden v vrtcu, pa spet doma. Bolj slabo kaže da bi se kej prekužla, pravijo da je prvo leto v vrtcu najbolj grozno, pri nas se to ponavlja že drugo zimo. Mož je od male fasal 2x gnojno angino, jaz pa trkam na les, letos še nič. Sem se šla cepit proti gripi, pa očitno deluje še na kakšne druge bacile.:bravo::bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?