|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
11.4.2008 14:58:56   
Anonimen
....v 5 tednu nosečnosti in me zanima če je brezbarven izcedek normalen,oz kot nekakšna sluz???malo me skrbi.pa prav nič me ne zbada spodaj,le občasno???

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.4.2008 21:16:19 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem...
11.4.2008 14:59:55   
Anonimen
A si slišala za beli tokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2008 15:06:03   
Tejchy
A si slišala za beli tok

mislim.. kok se enim da user posted image  punco pač zanima..

Brezbarven izcedek je v nosečnosti dokaj pogost.. doker ni obarvan (roza, rdeče, rumeno, zeleno) in ne smrdi je normalen. Tud sama imam nekaj tega izcedka bele barve. Tako da kr brez skrbi. Sicer pa se je o tem že veliko pisalo na forumu, tako da če malo pobrskaš boš našla veliko odgovorov na tvoje vprašanje.

Veselo pričakovanje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 15:12:59   
Anonimen
Tudi rumen je lahko beli tok

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2008 15:13:49   
Anonimen
tejchy kaj kako se mi da,sem vprašala ,če je slišala a se ne sme.pejt na kavico ,da boš boljše volje in da ne boš vsak post smatrala kot negativen in sovražno nastrojenuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2008 15:22:41   
karmar
Ne skrbi, to je normalno če ni čudne barve in vonja. Čez nekaj tednov se ti bo zmanjšal, proti koncu pa zopet povečal. Spada zraven.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2008 15:28:05   
simona pirc
Jaz sem imela ravno tako beli tok na začetku nosečnosti. Prebrala sem, da je v tem času žensko telo bolj občutljivo za zunanje vplive. Jaz sem gaa  verjetno dobila na bazenu, ker ga prej nisem nikoli imela. Kakorkoli že, mi je ginekologinja predpisala tri tablete in kremo. Čez dva tedna je blo pa dober. Sicer beli tok ni škodljiv za user posted image , vendar moraš to urediti do poroda. Če pravilno razumem je beli tok glivično obolenje. Napisala sem...če pravilno razumem...ker imam dovolj napadov iz strani pametnih....V glavnem je zato potrebno beli tok pozdraviti, ker gredo glivice med porodom lahko na user posted image  in bo le ta že takoj imel glivice npr. na glavi. Ker se tablete oziroma kapsule uporabijo tako, da jih vstaviš v nožnico, je najbolje, da to čimprej urediš.
Tako sem jaz naredila in se mi ni ponovilo od 12. tedna. Ene parkrat se mi je zdelo (me je srbelo), da se je ponovilo pa sem uporabila tea tree kapljice od justa pa je bilo dobro.
To je samo mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2008 15:31:40   
simona pirc
Aja pa tvoje vprašanje ni bilo neumno in tudi ni samoumevno, da moraš vedet, da gre za beli tok. Vsi ga pač do nosečnosti nismo imeli in bi lahko mislili, da gre za siptom, ki bo pripeljal do ss.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2008 15:40:32   
jabi babi
a glede skoraj nič zbadanja pa tud ni nč narobe???aja pa beli tok je ponavadi bolj gost in bel,jast mam pa prozornega,kot sluz???

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 15:51:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2008 15:51:54   
stellam
jaz sem tudi imela tak izcedek na začetku nosečnosti. sam se ne spomnem kako dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2008 15:57:28   
Acjom1
Glede zbadanja ti lahko povem, da sem v 15. tednu, pa me je do zdaj samo enkrat zbadalo v trebuhu,  pa še takrat se je izkazalo, da je prebava. user posted image Tako da to ni nič narobe. Beli tok imam pa še vedno močan, mam namen in naslednji teden do ginekologinje za to, ker me je tudi začelo malo pečt spodaj. Je pa včasih tudi čisto prozoren, včasih pa čisto bel. Tako da po moje to ni nek velik problem. user posted image Pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2008 20:06:49   
BUŠICA
prozoren, bel,rumen izcedek-vse normalno dokler ni srbenja, skelenja...
glivična infekcija-srbečica(ali pa tudi ne), bel SIRAST izcedek.
bakterijska inf.-izcedek smrdi!
tako da se nimaš kaj sekirat, dokler je samo prozoren-spada zraven user posted image !

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2008 23:42:42   
NancyF
beli tok imaš lahko skozi celo nosečnost, kasneje pa je zelo povečan

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!