|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški
9.2.2005 21:26:04   
SILVA
Moja sodelavka je že od začetka na bolniški,ker ima rizično nosečnost.Bolniško ima odobreno do roka poroda.
Druga sodelavka ji je pa rekla,da bo morala zaradi tega,ker je celo nosečnost na bolniški,en mesec prej iz porodniškega dopusta.
Meni se to ne zdi smiselno,kaj imata porodniški dopust in dopust za nego otroka skupaj z bolniško.
Vglavnem zanima me,če je to res.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 21:28:24   
SANDY
kukr jest vem, ni res. Lahko pa izbiraš ali greš 28 dni ali 45 dni prej na porodniško!

:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 21:30:23   
hcarmen
hay

Tudi jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, pa sem šla 28 dni pred rokom poroda na porodniško. Baje se lahko sama odločiš kdaj greš na porodniško. Moram reči, da je meni zdravstvena komisija dala bolniško do tistega datuma, in so napisali da potem nastopim porodniški dopust. ( 28 dni pred rokom )

Pozanimaj se.

Carmen

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 21:43:39   
frutka_
NE DRŽI!!!!!Po zakonu ima vsaka ženska sama pravico do odločitve KDAJ po nastopila s porodniško, četudi je bila na bolniški celo nosečnost! Naj se pozanima pri gin.!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 21:49:07   
Nogavička
Ni res.

L.p.

Tea

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 23:32:55   
Magi*
tudi jaz lahko potrdim, da to ni res. sem bla na bolniški, na porodniško sem šla 28 dni prej. pa so tudi mene vsi neki strašili....

M

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2005 7:11:45   
Anonimen
Nova zakonodaja omogoča izbiro (28 ali 45 dni), s tem da sploh ne vidim zakaj sploh omogoča to izbiro - če pa je rezultat izbire popolnoma jasen - 28 dni...

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2005 8:13:05   
lutka
Ni res.Preizkušeno.
:kuza::kuza:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2005 9:24:28   
.ču
Pa,če mogoče še ne ve,(odvisno kako imajo v kolektivni pogodbi)ji pripada tudi solidarnostna pomoč,ker je pač na bolniški.
Sej pravim,naj se pozanima odvisno od firme:zmeden2:.Če je več kot 90 dni skupaj na bolniški,je upravičena do enega nadomestila,ki se mu reče solidarnostna pomoč.

Lahko pa me kontaktiraš privat,pa ti mal bol razložim,da ne bom punc tle gor s tem utrujala:ups:

LP:rozica:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2005 11:18:31   
Pia73
Pikaču po mojem pa ne boš nobene s tem utrujala, pač pa mogoče samo kateri pomagal. Kar povej prosim!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?