|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sva si privoščila in bila kaznovana
9.2.2005 21:17:33   
willma
Od kar naju je Žan razveselil s prihodom na svet, nama je z možem včeraj prvič uspelo, da sva šla sama skupaj ven.
Šla sva v kino;)
Ni bilo prvič, da je bil sam z babico! Vendar včeraj je bilo nekaj nejverjetnega!
Na kocu filma me je babica klicala, da naj prideva po filmu takoj domov, ker Žan že dobri dve uri joče:((
Pogledala sva film do konca (5 min) in odhitela domov.
Takoj ko me je zagledal se je pomiril, stegnil je svoje ročice proti meni in jaz sem ga vzela v naročje. Po 2. min se je smejal:zmeden2:
Ko sem ga dala atiju v naročje, da se uredim in pripravim, da ga bom lahko podojila, je bil spet vik in krik:(
Miren je bil le, če je bil v mojem naročju. Ni zadostovalo, da me vidi ali da je blizu mene. :zmeden2:

Pa še to bi rada napisala:
Če verjamete ali ne, je Žan včeraj med 15. in 24. uro spal vsega skupaj 40 min:hudicek::(:grrr::((:hudicek:

Zaradi tega, ker med 15. in 20. uro ni nič pal sem bila prepričana, da bo spal ko polhek in da moji mami ne bo delal težav.
Zaspal je nekaj do 20.30 in spal 40 min, ko se je zbudil in zagledal babico pa se je spustil v dveurni neustavljivi jok.

Pridem domov in pomislim, zdaj bo hitro zaspal......... in dolgo bo spal .........:hudicek: ............. rabil je skoraj tričetrt ure, da je zaspal in zbudil se je čez pol ure:grrr::(:((:hudicek:

Sem prezahtevna, če si želim, da bila lahko šla zvečer mirne vesti malo ven....več kot za max 2 uri???

obupana willma:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 21:21:58   
Pupica
hm...kaj če je bilo le naključje?:zmeden::zmeden::zmeden:mislim to da se je zbudil...

In ne...mislim da nisi prezahtevna:bravo:Lej ti imej kar čisto vest, vsak mama si lahko sme ter tja odpočije in si kaj privošči zase, pravzaprav bi si mogla...

Kaj naj rečem, več sreče(ali spanja:)-:)-:)-:)- ) prihodnjič?:)-

:rozica:

papa:kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 21:22:44   
total
Ne nisi,saj to je normalno da greta ven,sam je :duda: ful navezan nate.Veš pri meni je isto,če greva z dragim ven sem skoz nervozna in 1 ura se mi zdi ful doga in že hitim domov.

Lp:rozica:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 21:23:21   
Teni_
Ne, nisi nič prezahtevna. Tudi vama včasih paše, da se sprostita. Mi na srečo nimamo problemov in Teja spi tudi pri babici čisto normalno. Zgleda, da me sploh ne pogreša:((.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 21:34:16   
Joe
Willma, kar po Žanu! Lepo ga zgneti, pa bo. Bo pančkal, ti pa ne. Kako? Hja, počasi in z vzgojo. Kaj več pa se ne da povedati. Oh, ja: ne, nisi si preveč privoščila. Žan si bo moral sčasoma manj. En :bravo: za obisk kina!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 21:39:47   
*HONEY*
Naši sploh ni problem ostat s babico(mojo mamo). Ravno v ponedeljek sma bla na roj.dnevu in nista imeli nobenih težav...še nikoli:bravo: Amapak se vsak dan vidita.
Drugače je s taščo...vidimo se dosti manj in tudi ne gre najraje s njo. In ker upam,da bom dobila kmalu službo,jo počasi navajam da ostaja pri tašči,ker jo bo tudi ona pazla,če bom šla delat. In ko jo tašča vzame,jaz se obrnem proti vratom,Nike pa:((:(( Pa ne za dolgo,5-10min pa je ok in se zamoti;)
To sta skupaj mogoče 2-3ure,ampak me je malo strah kak se bota držali 8ur:zmeden2:

Po moje se je samo prestrašil,ko se je zbudil in ni zagledal tebe. Drugo bi bilo,če bi bila že pred spanjem skupaj in bi ga mogoče sama uspavala.
Poskusi ga večkrat pustit pri njej,ali kom drugem,tudi če nimaš opravkov.Samo koristi vama lahko;) in drugič bota z atijom lahko šla mirno ven in uživla.

LP

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 21:49:06   
frutka_
Willma to je tisto lepo obdobje, ko se otrok začne zavedati, da si edinstvena ampak na žalost še ni sposoben vedeti, da obstajaš tudi takrat ko te ni poleg njega torej ,ko te ne vidi. Do zdaj je bilo tako, da če te ni poleg njega te nima v mislih.
Od zdaj pa je tako, da ko te ne vidi misli, da si izginila in da te ne bo več nazaj...to je takšen nestrokoven opis te faze!Pri nas se tudi že začenja. Pa pri Seven se mi zdi, da tudi.

Aja, ko bo sposoben dojeti, da ko te ne vidi, da tudi obstajaš, takrat pa bo boljše! Takrat bo vedel, da obsatajajo ljudje in predmeti tudi potem, ko niso v njegovem vidnem polju!

Nasl. par mesecv bosta morala gledati filme na DVD-jih... ;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 22:02:55   
Anonimen
Frutka, a misliš, da se tudi pri nas že to začenja? Ker namreč, zdi se mi, da sta se Žan pa David malo preveč skupaj družla. V ponedeljek sva šla s Sašotom za pol ure v eno trgovino, pa se je mali tako jokal, da je moja dva kar panika zagrabla. Še jaz ga nisem videla, da bi se kdaj tako jokal!!! Cel hripav je bil, ko me je zagledal, potolažit pa ga še nisem in nisem mogla kar nekaj časa.

Aja, pa baje se je začelo, ko si je moj ata obrisal nos.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2005 10:23:34   
Iren@
Moji otroci so nad babičinim varstvom navdušeni, zato na srečo teh težav nimam.
Zakaj praviš, da si bila kaznovana? Z dragim si privoščita več izhodov, se bo malček navadil. Nikar ne imej slabe vesti, dobra mamica je lahko le zadovoljna mamica.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2005 10:56:16   
Blink1
Meni se zdi, da je treba otroke čimprej navaditi, da so s kom drugim. Neja je že od drugega meseca bila v varstvu 2x na teden. Pri petih mesecih je prvič (in do zdaj enidnkrat) ostala čez noč, pa ni bilo problema.

Willma, poskusita ga po malem navajat na to, da te ni...najprej par minut...potem pa vedno več. Verjemi, da bo tako bolje zate in tudi za Žana.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2005 11:18:17   
Dadi
No podobna zgodba je bila pri meni. S kolegicami smo se zmenile da gremo v kino. Malo sem pustila popoldne budno da bo ja zvečer spala. Ja jo dam zvečer lepo v posteljico in grem v kino. Srdei predstave me kliče mam naj pridem domov ker je ne more umiriti, Ni kaj odidem domov, ko me zagleda je bila pa huda name in je spustila en tak buuuuueee ko me je zagledala. Pol sem jo pa podojila so stisnila k sebi pa je zaspala ko top. Je pa tako da točno ve kdaj me zvečer ni doma ker se zbudi. Otroček pač čuti, ni kej. Od zdaj naprej se držim reda ki ga ima in se je navadila da je še kdo drugi tudi dober če ni mame. Malo pač režemo popkovnico.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2005 12:05:06   
kimi
Če sivečinoma sama z otrokom ga boš težko kje pustila. Jaz živim s taščo in tastem tako da lahko mirne duše grem vn ker jih je navajen

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2005 13:22:47   
willma
Žan je babice navajen, vedno se je razveseli.
Hodita na večurne sprehode, popoldne sta sama brez problema, tudi zvečer ni večjih problemov.
Ponoči pa je vedno slabše........zahteva mene, mene in mene.
Saj ne rečem, da se ne počutim laskavo, ko se me otrok tako želi in razveseli, ampak nekje pa mora biti meja:zmeden:
Ponoči se je včasih tudi z atijevim naročjem zadovoljil, sedaj pa se začne vik in krik dokler me ne dobi:ups::(
Priznam, sva enkrat probala kako dolgo bo vztrajal, 4 ure, s tem da sem ga vmes vzela in potolažila, ker od joka ni niti do sape več prišel.
Saj vem, da naj mu pač dam kaj bi rad, razvadila ga s tem ne bom, vendar meni moji živci počasi popuščajo, ko bi se vsaj pomiril in zaspal, ko je pri meni.
NE.....on izvaja telovadbo, plazenje, grizenje, tepež, vriskanje, petje, štetje,.....naj še nadaljujem?
Ja, najino dojenje za uspavat tako izgleda.....on je na zizi, z nogicami cepeta, brca in "hodi" po meni, z rokami opleta, tepe, ščipa, mi ustnico lovi, si prstke šteje, zraven pa ali v zizo ali pa na kratko spusti in izvaja svoje vriske, piske, mrmranje,.......
:hudicek: ne zmorem več

lp
willma:(

ps: Kaznovana? ja, kaj pa vem kdaj si bova z možem spet privoščila večerni izhod:(

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!