willma
|
Žan je babice navajen, vedno se je razveseli. Hodita na večurne sprehode, popoldne sta sama brez problema, tudi zvečer ni večjih problemov. Ponoči pa je vedno slabše........zahteva mene, mene in mene. Saj ne rečem, da se ne počutim laskavo, ko se me otrok tako želi in razveseli, ampak nekje pa mora biti meja:zmeden: Ponoči se je včasih tudi z atijevim naročjem zadovoljil, sedaj pa se začne vik in krik dokler me ne dobi:ups::( Priznam, sva enkrat probala kako dolgo bo vztrajal, 4 ure, s tem da sem ga vmes vzela in potolažila, ker od joka ni niti do sape več prišel. Saj vem, da naj mu pač dam kaj bi rad, razvadila ga s tem ne bom, vendar meni moji živci počasi popuščajo, ko bi se vsaj pomiril in zaspal, ko je pri meni. NE.....on izvaja telovadbo, plazenje, grizenje, tepež, vriskanje, petje, štetje,.....naj še nadaljujem? Ja, najino dojenje za uspavat tako izgleda.....on je na zizi, z nogicami cepeta, brca in "hodi" po meni, z rokami opleta, tepe, ščipa, mi ustnico lovi, si prstke šteje, zraven pa ali v zizo ali pa na kratko spusti in izvaja svoje vriske, piske, mrmranje,....... :hudicek: ne zmorem več lp willma:( ps: Kaznovana? ja, kaj pa vem kdaj si bova z možem spet privoščila večerni izhod:(
|