|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slab občutek
11.4.2008 9:16:38   
muška
Ne vem kaj mi je danes, oz. že včeraj. Mož je šel danes zjutraj na službeno potovanje, ni šel daleč samo na HR in v nedeljo bo že nazaj. Ampak imam tak bad filing. Včeraj zvečer, me je poklical, da naj še ne dam otrok spat dokler ne pride domov, da se poslovi od njiju. Danes zjutraj, ko je šel, ju je oba polupčkal v spanju, še mene je objemal tako preden je vstal iz postelje kot takrat ko je šel. Ponavadi dobim samo bežen poljub na vratih in adijo.

Zakaj imam zdaj bad filing, kot da se bo kaj zgodilo?user posted image

dajte me malo potolažit no user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slab občutek
11.4.2008 9:22:44   
NATAŠI
Ne mislim da se bo kaj zgodilo, misli le na to da mu je težko it ker vas bo full pogrešal saj ga ne bo do nedelje in vas je mal bolj polubčkal da bo držal do nedelje

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2008 9:36:33   
cukerček
Ja ne misli na to da se bo kaj zgodilo.....ponavadi ti da samo lupčka ker pride zvečer nazaj domov in te lahko ponovno poljubi, te objame in je ob tebi...zdaj ko pa je šel za več dni pa te je pač bolj pocartal ker te bo pogrešal tako kot ti njega...ni tako?

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 9:47:12   
kristinaj
da te potolažim... moj gre vsak pon zjutraj in se vrne v pet zvečer.... tudi mene v pon zjutraj vedno poljubi in reče čau miška, če sem že toliko budna, da sploh kaj registriram. če gre pa zelo zgodaj, okoli 4,30 takrat pa ne, ker še trdno spim. mala pa itak spi ko gre. vmes pa skoči z letalom še na nizozemsko, poljsko, belgijo ipd......sem se navadila in na grde stvari niti ne razmišljam.......

nič bat, nič se ne bo zgodilo, gre na hr..... v max4 urcah je na cilju......mogoče ni navajen, da gre za toliko časa od družinice proč..kako bi pa zgledalo,da bi na vratih zakričal čau jaz grem, se vidimo v nedeljo????  

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2008 9:50:02   
muška
Saj to me ravno bega, ker je zelo dosti od doma. Teh službenih poti ima precej in ponavadi dobimo en bežen cmok na vratih in adijo in je to to.
Ravno zaradi tega sem zmedena. Saj prepričujem sama sebe, da pretiravam, ...upam, da res.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2008 9:52:46   
Rožica I
Misli, da bo vse ok, ker itak bo user posted image ! Pozitivne misli v glavo, negativne zatri že v štartu...

ROŽICA

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2008 11:06:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ne vem kaj mi je danes, oz. že včeraj. Mož je šel danes zjutraj na službeno potovanje, ni šel daleč samo na HR in v nedeljo bo že nazaj. Ampak imam tak bad filing. Včeraj zvečer, me je poklical, da naj še ne dam otrok spat dokler ne pride domov, da se poslovi od njiju. Danes zjutraj, ko je šel, ju je oba polupčkal v spanju, še mene je objemal tako preden je vstal iz postelje kot takrat ko je šel. Ponavadi dobim samo bežen poljub na vratih in adijo.

Zakaj imam zdaj bad filing, kot da se bo kaj zgodilo?

dajte me malo potolažit no

Ne nori. Pogrešal vas bo, to je to, pa vas je malo dlje pocrkljal. Pomiri se in uživaj z otroki user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2008 11:34:11   
mojamura
rad vas ima....pa pogrešal vas bo, čeprav bi tudi mene, če bi bila na tvojem mestu, malo stisnilo ob vsem tem kar si napisala....

ampak misli pozitivno, pa bo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2008 13:40:56   
srki
Mogoče je samo malo pomislil, kako se je od vas dostirkat poslovil samo tako, bežno, sproti. Mogoče je slišal kakšno zgodbo, ki se mu je zasidrala v srce, pa je zdaj pač drugače čutil in vam pokazal, da vas ima res rad.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 0:32:53   
* Mateja *
Joj te razumem kako se počutiš, verjetno bi jaz imela isti filing.  Sam sej s časom se navadiš na te fore! Tudi moj ko je prvič šel sam na pot z letalom za več dni, smos e lupčkali, pa stiskali, pa skor jokala sem, drugič je bilo lažje, tretjič še bolj. Naslednjič se bova poslovila pomoje sam po telefonu!
Poskusi ne mislit na gdo in ga pokliči in preveri če je ok!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2008 5:58:38   
muška
Punce hvala user posted image  .Včasih si enostavno ne morem pomagat, no pa mi takrat ve. user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2008 8:51:58   
lunca77
Revež. Končno se poslovi tko kot je treba pa maš že črne misli user posted image .

Tko kot jaz ko kake rože dobim user posted image .

Nč skrbet, ve kaj ima in se tako tudi obnaša.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2008 1:04:06   
Anonimen
no kako je bilo, se je tvoj srečno vrnil?

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2008 7:20:08   
muška
ne še, zvečer pride

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2008 12:05:07   
arabela*
muška pa javi nam,kako se je razpletlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2008 12:20:40   
daddy
ja, no .... a po telefonu se tud nč ne slišita vmes user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.4.2008 12:22:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Mogoče je samo malo pomislil, kako se je od vas dostirkat poslovil samo tako, bežno, sproti. Mogoče je slišal kakšno zgodbo, ki se mu je zasidrala v srce, pa je zdaj pač drugače čutil in vam pokazal, da vas ima res rad.

se podpišem

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2008 12:09:05   
muška
Mož se je vrnil zdrav in cel!

Hvala vam za vspodbudne besede, upam, da ko gre prihodnjič na pot, ne bom spet zganjala panike user posted image

Daddy , seveda se slišimo vmes ko gre. Javi mi ko prispe, in javi mi ko se odpravi na pot proti domu, vmes tu in tam. Drugače pa se nikoli ne kličeva po parkrat na dan, razen seveda če je kaj nujnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.4.2008 13:06:49   
srki
Eh, si videla, samo črne misli.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2008 16:18:45   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: lunca77
Revež. Končno se poslovi tko kot je treba pa maš ...

To me čisto spomne na izkušnjo:

Ene so užaljene, če jih primeš za rit. user posted image Druge so užaljene, če jih ne primeš za rit.  user posted image
Res je prava umetnost razločiti, katere so katere.  Sploh zato, ker je tudi ena in ista enkrat užaljena zato ker jo nisi, drugič pa zato, ker si jo prijel za rit. user posted image  

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 14.4.2008 16:19:21 >

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?