Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 16.4.2008 8:17:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Salomonc je bil včasih poln takih oglasov. Zdaj ne vem.
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 16.4.2008 8:48:13
|
|
|
|
Mateja82
|
No izkazalo se je po pričakovanjih da je vse skupaj nateg. Ta moški ni želel izdat čisto nič o imenu firme in se kar nekaj izmotaval. mu je napisal če bi blo možno minimano predplačilo in mu napisal telefonsko št. pol je bilo pa vse tiho ni ne odgovoril niti poklical. Andreja se mi pa zdi da gre za isto firmo. Kaj pa so sestavljali?
< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 16.4.2008 8:59:19 >
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 17.4.2008 12:49:56
|
|
|
|
andreja.v
|
Rekel je ,da delajo za Bauhause ,Obije...Naj bi šlo za sestavljanje nekih lučk in da rabi 35 ljudi. Ampak,če pogledaš logično katera firma ti bo plačala 2000€, da sestaviš v enem mesecu 1000 kom, če je na kos plačano min. 2€. To je za firmo 70.000€ Rekel pa je da so plačani od 2 do 5€ na komad.Se bi jim bolj splačalo zaposliti ljudi. Tisto zavarovanje pa je en blef, zato ker bi bili zavarovani z pogodbo in ne z tem, da jim ti plačuješ neko zavarovanje.Ne plačuj nekaj kar sploh ne dobiš.Lahko preveriš pri bauhausu in Obiju, če res sodelujejo z kakšnim podjetjem za sestavljanje.To podjetje bi se naj imenovalo Jusan
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:25:06
|
|
|
|
mani86
|
Hey! Zanima me če je kdo že delal prek podjetja jusan (neko sestavljanje-delo na domu)? Če je kdo plačal to njihovo zavarovanje izdelkov in če je to delo vredno zaupanja?
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani86 Hey! Zanima me če je kdo že delal prek podjetja jusan (neko sestavljanje-delo na domu)? Če je kdo plačal to njihovo zavarovanje izdelkov in če je to delo vredno zaupanja? A ti znaš brat al samo pisat ZAKAJ MORAŠ PLAČAT, DA DELAŠ???? (ja derem se!)
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ti takoj opravičujem, samo me res razpi***, ko je cela tema posvečena temu, pa ti greš in ponovno vprašaš.
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:32:13
|
|
|
|
Shorty_
|
Pa je katera to podjetje že prijavila policiji morda???
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:45:50
|
|
|
|
mani86
|
Jaz sem vprašala če ma kdo kake izkušnje s tem podjetjem??!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 29.4.2008 20:59:06
|
|
|
|
Nogavica
|
mani86, en post nad tvojim piše tole: IZVIRNO SPOROČILO: andreja.v Rekel je ,da delajo za Bauhause ,Obije...Naj bi šlo za sestavljanje nekih lučk in da rabi 35 ljudi. Ampak,če pogledaš logično katera firma ti bo plačala 2000€, da sestaviš v enem mesecu 1000 kom, če je na kos plačano min. 2€. To je za firmo 70.000€ Rekel pa je da so plačani od 2 do 5€ na komad.Se bi jim bolj splačalo zaposliti ljudi. Tisto zavarovanje pa je en blef, zato ker bi bili zavarovani z pogodbo in ne z tem, da jim ti plačuješ neko zavarovanje.Ne plačuj nekaj kar sploh ne dobiš.Lahko preveriš pri bauhausu in Obiju, če res sodelujejo z kakšnim podjetjem za sestavljanje.To podjetje bi se naj imenovalo Jusan
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 30.4.2008 10:42:17
|
|
|
|
puncica
|
Greš na google, otipkaš Jusan in ti tole ven vrže: Vir:http://www.najdi.si/snsi/oglasna-deska POZOR vsi tisti, ki ste se prijavili za delo sestavljanje na domu, in plačali se javite na email. podjetje naj bi se imenovalo JUSAN. To je lažno podjetje za tem stojijo prevaranti POZOR pozor ne nasedajte delu na domu ki je bil objavljen 14, 15, aprila za sestavljanje na domu to je potegavščina, naj bo sram tistega kateri je dajal oglas gor in naj se pripravi na posledice najšli ga bomo tudi brez davčne številke na pogodbi. JAVITE SE VSI KATERI STE SE PRIJAVILI NA OGLAS IN PLAČALI 80 EUROV. PODALI BOMO PRIJAVO, SRAMOTA ZA PODJETJE JUSAN zdej pa sama presod
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 27.5.2011 10:37:45
|
|
|
|
nanita
|
Pozdravljene. V kolikor kdo opravlja kakšno delo na domu in ima dobre izkušnje z sedanjim delom bi prosila da mi na bigfoot.rozman@gmail.com napiše vse inf. o delu. Če je seveda možno naj bo delo v okolici Maribora, Celja, Velenja. hvala lp
|
|
|
|
RE: Delo na domu - sestavljanje 14.9.2015 12:19:27
|
|
|
|
grofek
|
Lep pozdrav, Mene pa bi to delo zelo zanimalo, ker sem invalid in me nben noče zaposlit zaradi tega ....tako, da bi prosil. če mi daš kontaktne podatke od tega podjetja, ki to počne....časa imam pa itak 24/7 na dan
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?