Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:19:34
|
|
|
|
Lunc_a
|
3 - članska družina: 425,94 EUR 4 - članska družina: 489,83 EUR Itd Če ste 3-članska družina in če tvoj partner s plačo presega zgoraj navedeni znesek ne dobiš nič.ja družina je tudi če nista poročena,saj sta skupaj in skupaj skrbita za otroke.Torej je izvenzakonska skupnost ,ki se enači z zakonsko
|
|
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:27:44
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Več si preberi tukaj http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp Tole sem že preštudirala,ampak mi ni jasno pri enem odstavku,ki govori o seštevku minimalnih plač od katerega se odšteje dejanski dohodek družinskih članov-tudi seštevek. Ker če je tako,se deli dohodek na tri člane(ali kolikor jih je) in je tistih 425 eur meja na enega člana in ne na celo družino.
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:30:40
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ta znesek je na CELO družino
|
|
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:32:48
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Žalostno, pol pa preživi z tem denarjem .
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Ta znesek je na CELO družino A 425,94€?
|
|
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:37:41
|
|
|
|
massylou
|
Jap. 100%. Lani je bilo za 3 nekaj čez 90.000. Skupnih družinskih prejemkov seveda. Torej ne moreš imeti niti za hrano in položnice, da kaj dobiš. Žalostno, ja. Dobi pa folk, ki... Ne bom nove teme odpirala.
|
|
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:39:21
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Ta znesek je na CELO družino A 425,94€? hm...očitno ja...čeprav jaz še vedno ne razumem tistega odstavka,ki govori o seštevkih! Slovenci smo narod čudežev in lahko družina preživi s 425 EURi!?
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 22:43:04
|
|
|
|
šnucika
|
Kaj to pomeni?...kopiram iz CSD Višina denarne socialne pomoči za družino se določi kot razlika med seštevkom minimalnih dohodkov, ki pripadajo posameznim upravičencem oziroma družinskim članom, in dohodki vseh družinskih članov. Višina minimalnega dohodka za posameznega družinskega člana je v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka določena po naslednjih merilih: - prva odrasla samska oseba v družini: 1
- vsaka naslednja odrasla oseba v družini: 0,7
- otrok do 18 let in polnoletni otrok, ki so ga starši dolžni preživljati zaradi rednega šolanja: 0,3.
|
|
RE: kaj računa csd za dodelitev pomoči? 10.4.2008 23:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika Slovenci smo narod čudežev in lahko družina preživi s 425 EURi!? Saj to je samo pomoc, ki se doda dohodku...pomoc je ok, samo cenzus oz. osnova, kamor dodajas, je pa zelo boren.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.