|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost
10.4.2008 13:28:01   
petra123
lep pozdrav. prejšni teden sem imela uz v 31 tednu- pa mi je ginekologinja rekla, da je otrok malo prevelik. ko gledam revije se njena trditev ne ujema z napisanim- moram povedat da nimam sladkorne, ki vpliva na rast ploda.
obseg glave 27.6
obseg trebuha 27
stegnenica 6.7
imam tudi 4 letno hči, ki ima 32 številko noge, rojena je bila velika 54cm in težka 3510g
ali je potreben premik pdp ali ne? mislim, da ni potrebe. lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost
10.4.2008 14:02:07   
kristinaj
jaz se mer naše ne spomnem je bila pa velika 55 cm in 3910 g težka....... zadnji uz sem imela za morfologijo v 5m in potem še enega ko sem bila sprejeta v prodnišnico pa ni g nič rekla, da bi bil otrok kaj prevelik.....

(odgovor članu petra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 14:43:38   
gaya24
Dokler ne prehiteva za 3 tedne je vse ok. Tako pravi dr. Pušenjak in njemu bi js kar verjela. Tudi moj je bil večji in težji. Pribl. za 2 tedna. Pac eni otroci so večji, drugi manjši.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 14:45:56   
simona pirc
Verjetno bo velik otrok sploh če sta tudi vidva visoka. Tko da brez bojazni.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 14:46:01   
frtalja
imam podobne izkušnje. Tri mesece so mi govorili, da je plod večji in starejši. V zadnjem mesecu se je izkazalo, da je otok pač krepak dečko, ki je v določenih obdobjih bolj sunkovito rastel. Zato se nič ne sekiraj, ljudje pač ne rastemo po tabelah. Datuma poroda pa ne pusti spremeniti saj se ti bo kasneje poznalo.

(odgovor članu petra123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 21:57:19   
Majabo
moje dete je bilo tudi "krepko"user posted image  pa se datum poroda ni premaknil ne na papirju ne v reality
je blo pa malo tezje rodit user posted image
pa sva z mozem povprecna, oz sem jaz med tadrobnimi user posted image ....
no sedaj v drugo je zopet tako...krepak fantek, bomo videli meritve, ki jih imam cez par dni kako in kaj kaže
če bo napoved za porod čez 3,5 kg bo carski

(odgovor članu frtalja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!