|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prometna nesreča v KR - mail
10.4.2008 14:26:19   
Markova
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Večina ki jih umre  na cesti, jih umre zaradi tistih ki v galvi nimajo vse tako kot bi morali imeti. In če se samo eden zamisli, ko vidi to grozoto in je s tem rešeno samo eno življenje, potem se nikomur ni vzelo dostojanstva ampak se je rešilo življenje.
Normalno da mora biti za tistega, ki ponesrečenca pozna GROZLJIVO, ob pogledu na njegovo truplo, vendar če bo s tem rešeno SAMO ENO ŽIVLJENJE, in bo trpela ena družina manj, je vredno potrpeti!!!!!

Vprašanje je veš, če bi tako razmišljala tudi, če bi šlo za tvojega bližnjega.
In nesreč je vedno več, kljub vsem opozorilom in takim "reklamam". Glede na to, kaj pa folk počne po cestah, jih je pa še malo. Je pa tudi res, da je za nesrečo dovolj delček sekunde, splet nesrečnih okoliščin...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.4.2008 14:41:34   
Anonimen
Jaz sem ga tudi včeraj dobila....tako od blizu je slikan njegov obraz....groza,zdaj mi pa ne gre iz glave,pa še na videz sem ga poznalauser posted image

(odgovor članu Markova)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2008 14:41:48   
Anonimen
Dejstvo je, da se take slike lahko kažejo samo, če so slikani pokojni od prsnega koša navzol. Kar je višje mora biti pokrito in prikrito javnosti. In upam, da tale prasec nasrka.user posted image  In vsak reče potem, da so mu slike "ušle" iz računalnika.

(odgovor članu Markova)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2008 14:59:39   
Pobalami
Polona31

Če bi bilo tako preprosto kot si ti napisala bi lahko potem tudi na bilborde dal take slike.

Saj organi umrlih tudi rešujejo življenja, pa se jih ne vzame vsakemu samo zato da se reši nekomu življenje, ampak se morajo svojci strinjat.
pa bi bilo veliko več življenj rešenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.4.2008 18:45:09   
maja24
Tut jest sm dobla ta meil,mislm katastrofa kaj nekateri pošiljajo,a si predstavlate da ta meil dobi edn od svojcev ma mene bi kap.Nekateri so pa res brez kančka vesti.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.4.2008 20:24:38   
sončnica24
Jaz ponavadi tega sploh ne gledam takšne meile takoj izbrišem, nimam srca tega gledat mi je že dovolj hudo ko na tv samo razbite avte vidim, me kar zmraziuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.4.2008 22:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

a si predstavlate da ta meil dobi edn od svojcev ma mene bi kap

Ne predstavljam si.

Neokusno in bolno do konca.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
11.4.2008 1:03:25   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Jst sm ga tudi dobila in niti najmanj mi ne pade na pamet, da bi ga naprej poslala. Verjamem, da tistim, ki so neodgovorni v prometu, tudi take slike ne bodo pomagale, ker mislijo, da se njim to ne more zgodit. Opozarjajo pa lahko na malo manj krut način. Si ne zamišljam kako je svojcem teh ljudi.

Na zalost prav take slike pomagajo. Pred leti je bila oddaja - ni bilo noebenega kometarja, samo slike in posnetki nesrec. Precej krvava zadeva in precej praha je dvignila. je pa ucinkovala, prav pri tistih, precej mladih, ki mislijo, da se njim ne more zgoditi. Ko se je predvajala ta oddaja, sem delala na soli. 4-ti letniki, polovica ze z izpitom in nekateri tudi z lastnim avtom. Pa smo se malo pogovarjali.
Vecina enostavno nima predstave kaj se lahko zgodi. Mislijo, da je 50 km/h zelo pocasi in, da takrat pa ze ne more.... dokler ne vidi. To je pa shus - videti. zato ucinkuje tista naprava, ki simulira udarec pri 30 km/h, pa 40 km/h..... tudi po tem, ko zacutijo, ko jih slika sokira, zacnejo doumevati... ker imajo izkusnjo.

Privatni mail, pa sicer ne spada v to kategorijo - opozarjanja.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.4.2008 1:05:06   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Markova
Vprašanje je veš, če bi tako razmišljala tudi, če bi šlo za tvojega bližnjega.

Moj stric je umrl na cesti. Je bila slika v Delu, pa se skoraj cel obraz se je videl na sliki. Pa se vedno mislim, da moja bolecina ni nic vecja, ce je slika, je pa vecja verjetnost, da bo komu to pomagalo, da ne konca na enak nacin.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?