Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: I'coo Targo Country 13.1.2009 10:51:10
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec a se lahko sliko poveča, da vidim napako. Žal je ne morem povečat ker je taka bila na tisti strani. Je pa napaka v tem, da se os nekako zvije in kolo nagne. Saj se vidi pri sprednjem kolesu. Isto napako so imeli hauck scirrioco 4.
|
|
RE: I'coo Targo Country 15.3.2009 3:14:14
|
|
|
|
BlackLotus
|
pozdrav, djevojke iz hrvatske sam, nadam se da ćete me razumijeti... ovdje nema i'coo country, pa me zanima znate li gdje ih točno u sloveniji ima? i ima li RSB? koliko € su + košara? pročitala sam ove 3 stranice, vidjela da spominjete i RSB, ali stvarno ne razumijem gdje, što, kako...?
|
|
|
|
RE: I'coo Targo Country 16.3.2009 16:26:01
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackLotus pozdrav, djevojke iz hrvatske sam, nadam se da ćete me razumijeti... ovdje nema i'coo country, pa me zanima znate li gdje ih točno u sloveniji ima? i ima li RSB? koliko € su + košara? pročitala sam ove 3 stranice, vidjela da spominjete i RSB, ali stvarno ne razumijem gdje, što, kako...? Najdeš v Ljubljani na Rudniku v Rutar trgovini. RSB ne vem kaj je in niti ne koliko stane. Lahko pa pokličeš http://www.rutar.com/pohistvo/ ali pa mail pošlješ in vprašaš. http://www.rutar.com/izdelki_oprema/C29
|
|
|
IME ZA OTROKABranka TeržanVAŠ PARTNER SI ŽELI, DA IMA OTROK - SIN IME PO NJEMU. KAJ STRORITE?S TEGA NE BO NIČ (
62%)
ODVISNO OD NJEGOVEGA IMENA (
19%)
ZAKAJ PA NE? (
19%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!