|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Roza izcedek
10.4.2008 8:17:53   
iskanje
Zanima me če se je to še kateri dogajalo sm v 22 tednu in že 3 dni se mi po malo pojavlja roza izcedek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Roza izcedek
10.4.2008 8:27:34   
gajka
Lahko je vnetje, lahko pa tudi še marsikaj drugega. Pokliči G in vprašaj, da ne bo potem kaj narobe in si ne boš očitala!
Vseeno upam, da ni kaj resnega! user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 9:25:08   
bastian111
Se strinjam z Gajko pokliči ali pa pojdi v porodnišnico na pregled.Če ni nič hujšega pa te vsaj tam pomirijo! JAvi kako je stabo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 9:28:26   
iskanje
Ja sej poklicat nameravam svojo ginekologinjo ku dela popoldne tko da vidm kaj mi bo rekla al me bo dala na pregled ,upam da bo vse ok

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 10:12:40   
gajka
Pa javi nam, če je vse OK! user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 10:14:16   
vesel
VSO SREČO!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 10:33:44   
iskanje
Klicala sm in mi je rekla ginekologinja da morm počivat,če bi blo pa kaj huje pa naj grem na pregled in zaenkrat je kar ok.Bomo vidli 24.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?