|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlazilec zraka
9.2.2005 14:29:51   
jagoda12
Kateri so fajn po vasih izkusnjah? Pa ce lahko se napisete kje ste ga kupile in priblizno ceno.
Hvala! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vlazilec zraka
9.2.2005 14:42:35   
Vera*
Jaz sem jih kupila v intersparu.Bli so tam okoli 2000.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vlazilec zraka
9.2.2005 16:16:06   
Maxica
Kakšnega sedaj misliš? Ker moj mož je pred dnevi kupil električnega in dal 35000 sit v Big Bangu.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vlazilec zraka
9.2.2005 16:39:54   
willma
Hmmmm,
nam se še vedno najbolje odnese mokra brisača na radiatorju.
Imamo sicer čudne radiatorje, pa je moj oče naredil takšne hakljce, na katere pred spanjem obesim zelo vlažno brisačo.

Mi je vlažnost najboljša!

Električni vlažilec-preveč
Radiatorski (posodica)-premalo

Je pa vse odvisno od prostora:zmeden2:

Mogoče je najbolje, če si sposodš najprej in probaš, če se vlažilec sploh odnese v vašem prostoru:zmeden2:

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vlazilec zraka
9.2.2005 17:27:05   
andrejaz
Mi imamo takega

http://www.airmag.si/

Kupila pa sem ga nekaj mesecev nazaj v Merkurju - 50 cm stal pa je 5300 SIT. Imajo ga (ali pa so ga imeli pred kratkim) v akciji V Merkurju - mislim da okoli 4000 SIT

:sloncek:

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vlazilec zraka
9.2.2005 19:50:50   
Ezi
Tudi mi smo se zanimali za vlažilce zraka, pri podjetju Primo Loco. Modela Boneco 7135 in 7136 pa sta se meni zdela primerna za nas. Cena okoli 30.000-35.000. Poglej na internetu, prodajajo jih v Bofu, verjetno še kje drugje in na Brnčičevi v Črnučah-Lj.Tel. 01 561 11 27 ali 01 563 22 00. Imam tudi nek cenik, če te zanima.
Joj, sem pa naredila reklamo.

Lp, Ezi

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vlazilec zraka
9.2.2005 19:52:20   
Ezi
Andrejaz, kako ste zadovoljni?
Prvič vidim to zadevo.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vlazilec zraka
9.2.2005 22:51:41   
andrejaz
Super zadeva, bolje kot mokre brisače ali lončki na radiatorju. Pritrdi se z nogicami in magnetom, tako da ni variante, da bi padlo dol ali se kaj vode polilo. Pa zelo estetsko tudi zgleda poleg uporabnosti - se precej pozna na zraku.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vlazilec zraka
10.2.2005 13:30:17   
Tasika
Mi tud imamo takega, ampak merilec vlage pokaže samo 2% razlike med prej in sedaj, tako da mislim da so občutki da si nekaj naredil bol v glavi. Dejansko pomaga samo električni - če je vlaga zelo nizka. Mi smo imeli 20-23% vlažnost, z električnim nekje do 45%, odvisno od tega kako smo pridni pri polnjenju posode z vodo.

Lp
Nataša 35t

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vlazilec zraka
10.2.2005 19:29:21   
Anonimen
Karkoli boš kupila, ne kupi "ekonom lonca", to so tisti vlažilci, ki vodo grejejo in iz njih izhaja vroča para. Porabijo en kup energije, vlažnost dvigajo veliko časa, vlaga pa se dviga pod strop in dela samo škodo po stenah.
Kupi ultrazvočnega, iz katerega izhaja mrzla meglica, ki samo izgleda kot para. Porabi malo in v nekaj urah dvigne vlago na 60 - 70%.

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.2.2005 13:56:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vlazilec zraka
12.2.2005 12:11:57   
Ezi
U Bagi, krasno ... je treba v Graz, kje pa je Metro? Kje blizu Ikee?

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vlazilec zraka
14.2.2005 14:32:52   
lidia
dobra cena za Boneco je tudi v Media Marktu!!

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?