Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:36:02
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Če svoje teme ne najdeš, je najboljše, da greš v svoj profil, pa ti tam pokaže tvoje teme, odgovore, ...
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:36:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse Če svoje teme ne najdeš, je najboljše, da greš v svoj profil, pa ti tam pokaže tvoje teme, odgovore, ... A res? tega pa nisem vedela.
|
|
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:38:57
|
|
|
|
Pikec
|
Nič ni blo pomotoma, sam ena klukca mi je ušla prehitro. Tist pa spada na počitnice na jadranu... Sej Žreče niso v Grčiji ne?
|
|
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:40:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nič ni blo pomotoma, sam ena klukca mi je ušla prehitro. Tist pa spada na počitnice na jadranu... Sej Žreče niso v Grčiji ne? kako pa vemo, kam sodi tema, če ne vemo, kje so snemali? Ali zdaj že vemo? In kako naj bi avtorica vedela, kam dati temo ali na počitnice na morju ali na gore, če spršuje, kje se je snemalo? jaz tukaj nečesa zdaj ne rezumem sploh.
|
|
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:46:29
|
|
|
|
felicia
|
sori očitno tukaj sesalec dobro dela je turbo sam informativno me je zanimalo kje je snemano, nič ne sprašujem po app ali nastanitvi ali plaži. No sem pa vsaj zvedela da je na Zrčah tudi mivka, hvala! (sam jaz se je še vedno ne spomnem!)
|
|
|
|
RE: a ste me pomotoma ereased? 9.4.2008 14:48:16
|
|
|
|
Pikec
|
Sej jst tud ne razumem... Še dobr da niso bli hribi noter, ker pol bi blo res nemogoče ugotovit kam paše tema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?