|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celjanke
9.4.2008 14:17:42   
danijela in taja
a vas je kej iz celja in okolice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celjanke
9.4.2008 14:22:58   
Jančika_
Velikouser posted image . Čvekamo pa tudi veliko in sicer tule:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290123&mpage=76&key=

Pridruži se nam!

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 22:57:03   
aandreaa
danijela in taja tud js sem iz celja, no bolj iz okolice. Sem mal gledala po forumu celjanke in okolica pa te nisem  nikjer našla. No js sem  bolj na novo na tem forumu. A ti si že dalj časa?lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2008 10:34:15   
danijela in taja
ja fajn....ne nisem dolg...sm tud bolj nova ....pa bi včasih tko kej počvekala...pa tam na avgustovskih čvekah...kr neki une iste se kr neki med sabo ...tko nevem....se ne moreš kr vmešat če nič  neveš....in iz kod ste...kulk ste stari....mi smo iz škofje vasi......stari 9 mes in 1 ted...Taja....piši kej ...lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2008 12:20:44   
aandreaa
Hej! Ja sej men se je blo tud ful  čudn vključit tam zraven (celjanke in  okolica)ker nič ne vem za kaj se gre, poleg tega je pa že ful napisanega na tistem forumu in se mi ni dalo vse brat.Da ne bi slučajn butasto izpadla ko bi kaj ponovno vprašala, raje nnisem nič pisala.
No midve sva iz Šmartnega v Rožni dolini. Tia je danes dopomnila 14 mesecev. Je ful živahna, tko da mam bolj malo časa za sedenje ob računalniku. Vajina Taja že tud verjetno "šiba" po vseh štirih po stanovanju,a n?No lepo bodite, pa si pišemo kaj.lp

< Sporočilo je popravil aandreaa -- 18.5.2008 12:22:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2008 12:39:04   
novopecena
vidm da vztrajata tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image no ja pa užgimo eno svojo user posted image user posted image
moj mali princ je pa star 1m 1 teden Rene. smo pa iz centra Ce tko da če bote okol skakal kr povejte user posted image
madona dons je pa tko čudn dan da pojma nimam kaj nej. sem malo da ne že generalko naredila v stanovanju ker mi glih mali to dopušča in lepo panča user posted image zj pa še južna za moj želodček-jupi komaj čakam user posted image skoz bi jedla, jedla, jedla, jedla.....suha sem pa tko da mi marsikdo ne verjame da sem rodila pred mesecem. saj po eni strani je to fajn sam jest bi pa vsen rada dobila kako kilo gor user posted image sem čudna aneuser posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2008 13:32:30   
tejči77
danijela in taja, mi smo tudi iz škofje vasi, pravzaprav iz šmarjete, naša malčica je pa stara    10 mesecev in pol.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2008 14:36:11   
SuzanaKK
Jaz sem tudi iz Celja, sicer klepetam pri svojih januarčicah, ampak ni panike, lahko rečemo tudi tu kakšno. Doma imamo Aljaža, ki bo 6. 6. star 5 mesecev.

Novopecena, jaz sem iz Nove vasi, bi se lahko kdaj dobili, če hočeš. Itak Celje ni ravno veliko mesto, tako da ko sva z malim na sprehodu, naju je povsod polnouser posted image .
Današnje vreme je pa res za user posted image . Lp zaenkrat!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2008 21:23:29   
aandreaa
NOVOPEČENA: ja js sem kr na tem forumu ostala, ker je tam že tolk napisanega, pa vse se že ful dolg poznajo. Lepo se mej na gorenskem, pa si tipkamo in mogoče kaj vidimo (če bo čas dopuščal), ko se vrneš nazaj v celje.

TEJČI77: Ful lepe slikce,sem mal brskala po tej strani http://tejci.blogspot.com/ . Sam ste pa ful hitr dobile datum za k zobarju. Midve ga še zdaj nimave, pa je Tia dopomnila že 14 mesecev. Katero zobozdravnico pa imate?V celju?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 10:30:47   
danijela in taja
halo kak ste lepo zrihtal tole stran...kok si to naredla...s pomočjo programa al kako...kake učke ima tale vaš sonček...lepo lepo....ma ja men je ful čudn tam na temi avgustovke....piši še kej...kako brezvezn dan....dež,,,,,,,,,,,,,,

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 10:37:25   
barika
punce, jaz sem tudi celjanka. Imam pa malega Martina, ki je danes (OMG, gre čas) star 6 mesecev.
na onem linku, ki ga je pripopala Jančika, se pa le pridružita, smo veseli vsake nove čveke, pa ni panike, če se kakšno vprašanje podvoji...saj smo vsi ljudje, ne??user posted image , več kot nas je boljše je

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 10:45:13   
danijela in taja
halo a res no vidiš kako smo blizu kje pa točn kako ti je ima...mogoče se pa poznamo ...hehe....si že šla delat ne....in kako ste,,,,,napiši tko kej ko bo čas...lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?