|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plazma televizija Gorenje
9.4.2008 14:00:54   
luka jan
Kolegica je kupla novo plazmo Gorenje in ker njenemu "presranemu" možu ni dovolj dobra jo prodaje za 40% nižjo ceno. Pa sem se odločla da bi si jo midva kupla za v spalnico in me zanima če se splača.
Vem da ne rabim takšne televizije za v spalnico, po drugi strani pa je cena tako ugodna, da bi jo kar imela, pa še čisto nova je, niti prižgala jo nista.
Kakšne so vaše izkušnje s to televizijo, če jo imate?
In, ali jo naj kupim????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plazma televizija Gorenje
11.4.2008 14:54:25   
luka jan
Ker mi nobena ni nič svetovala, sem se kar odločila in kupla to televizijo.
Zaenkrat sem zelo zadovoljna, samo navadit se še moram da je sedaj po novem TV tudi v spalnici.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 21:22:38   
Ewwa
Mi imamo Samsungov LCD, upam da ti bo dobro služil. Odkar smo nabavili "večji" TV se mi gor neprestano predvajajo domače fotografije ... seveda kadar ne gleda(mo) bedastega športa. :( 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 20:10:23   
Jablana
a je ta gorenjeva plazma bele barve? nekaj sem slišala, da bodo (ali so - ne vem) izdelali omejeno serijo belih plazem.
izkušenj s plazmami nimam, ampak drugače je moja želja - enkrat, ko bo dovolj €€€ - sony bravia.

(odgovor članu Ewwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 20:12:16   
baguSka
plazmo Gorenje in ker njenemu "presranemu" možu ni dovolj dobra jo prodaje

moj 'presranko' bi jo dal zastonj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 9:13:33   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: Jablana

a je ta gorenjeva plazma bele barve? nekaj sem slišala, da bodo (ali so - ne vem) izdelali omejeno serijo belih plazem.
izkušenj s plazmami nimam, ampak drugače je moja želja - enkrat, ko bo dovolj €€€ - sony bravia.

Sony bravia je stran vržen denar ... Kupi raje Panasonic user posted image

(odgovor članu Jablana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 9:31:19   
luka jan
Ne, ni bela plazma, TALE je. Zaenkrat sva zadovoljna, že veselo gledava, sam žal mi je ker je v spalnici in jo ponavadi gledam enih par minut, pol me pa zmanjka.user posted image

Sicer pa imava v dnevni sobi LCD TV Sony Bravia in sva zelo zadovoljna, sicer res večinoma gledamo gor risanke, ampak vseeno dela fajn in slika je lepa. Se pa res nisem spuščala v tehnične podrobnosti, to sem prepustila svojemu dragemu.

Zakaj pa naj bi bila Panasonicova boljša?

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 10:28:11   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
Zakaj pa naj bi bila Panasonicova boljša?

Sony žal ni več kar je bil ... Midva imava sicer plazmo.
Koliko pa imata diagonalo in približno koliko je bila cena ko sta jo kupila?

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2008 10:46:11   
luka jan
Diagonala je 102, tak na meter zmerjen, kupla pa sva jo lani junija in dala okrog 700 eurov. Tako nekako, točno žal ne vem, je pa LCD in ne plazma. Aja, pa bla je v akciji v Merkurju.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2008 11:10:30   
ninataja
Plazma, diagonala 50`` (127 cm) cena 2000 evrov. Je pa FullHD.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2008 11:43:34   
luka jan
O Ninataja, tale tvoja plazma je pa ornk reč. Jaz tako veliko niti ne morem imet, imam premalo dnevno sobo. Pa tudi cena je kar poštena.

Baje da se te boljše TV zelo splači it kupit v tujino, v Avstrijo ali Nemčijo. Pri nas smo preleni da bi iskali, tako da raje mal več plačamo pri nas, je pa zato bolj kamot.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2008 14:14:59   
ninataja
Saj mi2 sva jo uvozila iz Nemčije user posted image  Pač imava dovolj velko dnevno za takšno mašino, pa tudi če bo kakšna hiška kdaj se sezidala bo pasala not (če ne bova do takrat že nove kupila). user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.