Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 11.4.2008 14:54:25
|
|
|
|
luka jan
|
Ker mi nobena ni nič svetovala, sem se kar odločila in kupla to televizijo. Zaenkrat sem zelo zadovoljna, samo navadit se še moram da je sedaj po novem TV tudi v spalnici.
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 13.4.2008 21:22:38
|
|
|
|
Ewwa
|
Mi imamo Samsungov LCD, upam da ti bo dobro služil. Odkar smo nabavili "večji" TV se mi gor neprestano predvajajo domače fotografije ... seveda kadar ne gleda(mo) bedastega športa. :(
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 15.4.2008 20:10:23
|
|
|
|
Jablana
|
a je ta gorenjeva plazma bele barve? nekaj sem slišala, da bodo (ali so - ne vem) izdelali omejeno serijo belih plazem. izkušenj s plazmami nimam, ampak drugače je moja želja - enkrat, ko bo dovolj €€€ - sony bravia.
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 15.4.2008 20:12:16
|
|
|
|
baguSka
|
plazmo Gorenje in ker njenemu "presranemu" možu ni dovolj dobra jo prodaje moj 'presranko' bi jo dal zastonj...
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 9:13:33
|
|
|
|
ninataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jablana a je ta gorenjeva plazma bele barve? nekaj sem slišala, da bodo (ali so - ne vem) izdelali omejeno serijo belih plazem. izkušenj s plazmami nimam, ampak drugače je moja želja - enkrat, ko bo dovolj €€€ - sony bravia. Sony bravia je stran vržen denar ... Kupi raje Panasonic
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 9:31:19
|
|
|
|
luka jan
|
Ne, ni bela plazma, TALE je. Zaenkrat sva zadovoljna, že veselo gledava, sam žal mi je ker je v spalnici in jo ponavadi gledam enih par minut, pol me pa zmanjka. Sicer pa imava v dnevni sobi LCD TV Sony Bravia in sva zelo zadovoljna, sicer res večinoma gledamo gor risanke, ampak vseeno dela fajn in slika je lepa. Se pa res nisem spuščala v tehnične podrobnosti, to sem prepustila svojemu dragemu. Zakaj pa naj bi bila Panasonicova boljša?
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 10:28:11
|
|
|
|
ninataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Zakaj pa naj bi bila Panasonicova boljša? Sony žal ni več kar je bil ... Midva imava sicer plazmo. Koliko pa imata diagonalo in približno koliko je bila cena ko sta jo kupila?
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 10:46:11
|
|
|
|
luka jan
|
Diagonala je 102, tak na meter zmerjen, kupla pa sva jo lani junija in dala okrog 700 eurov. Tako nekako, točno žal ne vem, je pa LCD in ne plazma. Aja, pa bla je v akciji v Merkurju.
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 11:10:30
|
|
|
|
ninataja
|
Plazma, diagonala 50`` (127 cm) cena 2000 evrov. Je pa FullHD.
|
|
|
|
RE: plazma televizija Gorenje 16.4.2008 11:43:34
|
|
|
|
luka jan
|
O Ninataja, tale tvoja plazma je pa ornk reč. Jaz tako veliko niti ne morem imet, imam premalo dnevno sobo. Pa tudi cena je kar poštena. Baje da se te boljše TV zelo splači it kupit v tujino, v Avstrijo ali Nemčijo. Pri nas smo preleni da bi iskali, tako da raje mal več plačamo pri nas, je pa zato bolj kamot.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.