|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije
9.4.2008 13:44:46   
28nina
Mene pa zanima, kaj uporabljate proti strijam?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.4.2008 16:19:43 >

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STRIJE
9.4.2008 14:20:17   
Taula
Eucerin, mandljevo kremo. Pa ne pomaga nič več. Očitno trebuh ne prenese več pritiska.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 14:56:41   
gaya24
Js sem uporabljala od chiccona-mama dona in olje od eucerina. Sem bla že ful vesela, ker do 39t ni blo nič. No, v zadnjem tednu pa je trebuh popustil pod pritiskom in sem jih vseen dobila. Pomoje je vse odvisno od elastičnosti kože. Js prej nisem mela nikjer nobene pa sem jih zdaj vseen fasala.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 15:31:46   
kristinaj
od vichija kremo proti strijam, dobiš v lekarni.... sem se prejšnjo user posted image od 4 m naprej mazala in preizkušeno na meni, nisem dobila nobene nove strije...kar jih imam je od prej.....sedaj ko sem spet user posted image  se ravno tako z njo mažem...

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 15:55:59   
Inigo
najprej sem poskusila Eucerinovo olje, pa sem dobila alergijo. potem sem poskusila Afroditino kremo proti strijam, pa mi nekako ni občutek bil fajn, potem pa sem kupila balzam za mamice in dojenčke od L'Occitane in mi zelo odgovarja. koža je super, do zdaj noben strije, kljub temu, da sem se zdreila že za 10kg, pa sem v 28. tednu. takoda se zvečer mažem s tem balzamom, zjutraj pa z navadnim lonsjonom. kupim tistega, ki mi diši user posted image tako, da vsaj malo čez dan dišim, ker tale balzam nima vonja.

ja, in mažem se zjutraj in zvečer.

lepo bodi in želim ti čim manj strij! user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 18:05:26   
T.A.Y.A.
Če koža ni dovolj elastična, ne pomaga nobena krema. Jaz sicer uporabljam olje od firme Weleda. Kreme od Welede naj bi bile najbolj naravne.   

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 20:13:23   
ms3
od kozmetike afrodita kremo priti strijam in navadno olivno olje. ne pomaga nič, preprečila jih nisem, sem pa z to kremo dosegla da se po dveh mesecih občutno manj vidijo.

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 21:05:06   
mavo
Sem v 39. tednu in nimam (še) nobene strije. Uporabljam pa olje za nosečnice od Welede. Vmes sem imela tudi olje Eucerin, pa sem prav tako dobila alergijo nanj (srbečica), tako da sem ga morala nehat uporabljati. Drugače pa je tako, da če si nagnjena k temu, da jih dobiš, ti ne bo nič pomagalo,vsaj meni je tako zdravnica rekla. Škodi pa ne. Srečno!

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2008 21:07:57   
NancyF
Uporabljam navadno Soleo, ker je ta zelo mastna in nimam nobene strije zaenkrat.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2008 21:09:10   
StBarbara
Jaz uporabljam 100% karitejevo maslo, pa nimam strij. Sem pa v 35t, tako, da se še vedno lahko pojavijo user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2008 21:47:09   
Aurea
Navadno mandljevo olje ali pa Babylove olje (mandelj in vitamin E) od DM-ja.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 22:02:12   
asra
Aventovo kremo in olje.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2008 22:19:27   
Anonimen
jst sem samo navadno mandeljevo olje uporabljala, pa se jo dobro odnesla kjub ogromnemu trebuhuuser posted image samo eno mamuser posted image od popka dol, 1 cm dolgouser posted image

(odgovor članu asra)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 7:39:28   
špelin@
Uporabljam kar navadno mleko za telo za občutljivo in suho kožo (kot pred nosečnostjo). Pridelala nisem še nobene (nove user posted image ) strije, ampak do konca je možno še marsikaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 9:39:41   
28nina
Hvala!
Ker jaz sem jih dobila v puberteti, ko sem v enem letu precej zrasla, od takrat mi pa teža nič ne niha, sem stalno pri 52 kg in ni bilo nič novih. No, zdaj bomo pa videli...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 10:37:47   
rozica984
Jaz sem najprej imela Sanosan kremo, pa sem dobila hudo alergijo po trebuhu, ki sem jo zdravla več kot 14 dni. Srbelo je za znoret. Zdaj imam Eucerinovo olje, ampak so se mi že pojavile prve strije. user posted image Sem pa v 31-em tednu, tko da bo sigurno še kakšna strija nastala. Pač nimam kaj naresti, je pač taka koža. To moremo punce vzeti vse za dobro, saj bomo dobile eno lepo, čudovito bitje!

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 10:54:37   
panda22
Jaz sem uporabljala kremo od Dove za telo. Pa do 39 tedna nisem imela nič potem pa se mi jih je malo naredilo okrog popka čisto majhne. So se mi pa naredile na prsahuser posted image user posted image user posted image , kar se vsem čudno zdi.

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Strije
10.4.2008 12:29:18   
CatJa
V 1. nos. Chiccotovo kremo proti strijam, sedaj v 2. imam čist navadno Garnierjevo mleko za kožo+otroško olje, strije pa na srečo nobene. Je pa odvisno od elastičnosti kože, kot vidiš. Nekatere se mažejo, pa nič ne pomaga.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 12:33:34   
simona pirc
Jaz nimam nobene strije v 38. tednu. Uporabljam pa mandljevo mleko od Justa. Prejšnji teden sem si pa kupila slezenčevo mleko ravno tako od JuSTA. Obe sta dobri kremi.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 12:43:09   
bella02
Jaz to nosečnost uporabljam mandeljnevo kremo od Justa, pa vem, da je to samo zato, da se zvečer malo pocrkljam. Sem jih dobila že v 1.user posted image in mi je že takrat gin. rekla, da lahko kupim najdražje kreme proti strijam in če koža ni elastična, jih tudi te kreme ne bodo preprečile. Tako da veselo mažimo svoje bušite in se razvajajmo, po porodu nam bodo te strije le v dokaz, da imamo najlepši poklic na svetu --> mama.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 12:51:52   
mojsoncek
Js sem uporabljala od chiccona-mama dona

enako in sem jo odnesla brez strij... ne vem pa ce je ta krema zasluzna za to.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2008 15:57:50   
julika
punce vas lahko prosim, da še zraven napišete kje ste kupile kreme.sem gledala v dm-u malo pa nisem nič pametnega vidla.sicer sem si kupila od vichy-ja kremo v lekarni, samo je od 4. meseca naprej.jaz sem komaj v 6. tednu.kaj pa priporočate za prve mesece?sem brala nekje, da je dobro se že od začetka mazat.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2008 16:33:12   
kristinaj
jaz sem v prvo uporabljala od vichija kremo proti strijam, dobiš jo v lekarni....uporabljam jo tudi sedaj v drugo :=))))...

pomagala mi je tako, da med nosečnostjo nisem dobila nobene nove strije, tiste ki sem jih imela od prej pa so logično ostale....

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.4.2008 20:33:41   
lindy
Jest mam Dm-ovo olje babylove in mi je full fajn!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?