|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koledar ovulacije
9.4.2008 8:21:00   
Anonimen
Zdravo jaz imam pa eno vprašanje. V koledarju ovulacije bi si rada izračunala plodne dneve. Nazadnje sem imela perilo 19.3. Kako se šteje dolžina cikla. Jaz imam perilo 7 dni, potem 21 dni mine in na 28 dan je zopet tu. A je pravilno da dam dolžina cikla 28 dni ali 21? Vsak me drugače prepričuje. LP, hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koledar ovulacije
9.4.2008 8:22:25   
spps
cikel se šteje s prvim dnem M do druge

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 8:30:21   
becky
tu je link za izračun O: http://kofetek.com/component/option,com_womancalendar/Itemid,351/ . cikel pa imaš dolg 28 dni (1. dan M je 1. dan cikla +7 dni M+21 dni do naslednje M). upam, da sem ti pomagala

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 8:40:31   
M1987
HVALA! user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 8:41:54   
M1987
Aja moram še to dodati, da čvasih je ta RR tok zakon, ko sam neakj išečš pa rabiš in najdeš forume k je folk k isto išče. Tak da res tnx ste še meni pomagale user posted image  RR JE ZAKON!!! user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 8:42:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

HVALA! user posted image
linke še pa imaš tu

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 8:46:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Aja moram še to dodati, da čvasih je ta RR tok zakon, ko sam neakj išečš pa rabiš in najdeš forume k je folk k isto išče. Tak da res tnx ste še meni pomagale user posted image  RR JE ZAKON!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 9:36:19   
vesel
Na RR-ji so pa res fajne punce-men osebno so velik ob strani stale in tudi,če mi je hudo se vedno lahko obrnem po kak nasvet oz.tolažbo.
Ni mi žal,da sm se vpisala tu gor,ker se mi zdi,da je to-to kar sm iskala.Mnenja drugih.user posted image user posted image

Kar se tiče M in plodne dni je pa tako,Ženska je ponavadi plodna oz.ima ovulacojo nekje 14 dni pred M.

Veliko sreče!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?