Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začasno ali stalno bivališče na zdravstve... 9.4.2008 8:16:36
|
|
|
|
M1987
|
Jutro Jaz sem se preselila k mojmu in sem seveda dala si tu začasen naslov. Zdravstveno pošto mi pošiljajo na začasen naslov in tudi kjer sem bila so mi rekli, če mi pošljejo na začasenga. Ta naslov imaš tudi na zdravstveni kartici. Po moje sta notri oba, vendar je logično, da če imaš začasen naslov, da si po vsej verjetnosti tam. Lahko pa kje vprašaš. Npr. ko greš naslednjič k zdravniku. LP
|
|
RE: začasno ali stalno bivališče na zdravstve... 9.4.2008 8:55:20
|
|
|
|
kristinaj
|
ups....si mi dala razmišljat,,,,, jaz in mala smo stalno pri naših prijavljene, jaz sem začasno tudi tam kjer stanujemo, partner je na drugem naslovu..... sem klicala v kadrovsko in mi je povedala, da glede na to, da je na kartici ZZZS začasen naslov pri meni, pri mali pa stalen....najbrž ne bi dobila bolovanja zanjo... bom še malo okoli poklicala in povprašala.....
|
|
|
|
RE: začasno ali stalno bivališče na zdravstve... 9.4.2008 10:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam stalno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?