Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 6:56:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Punce, včeraj sem dobila menstruacijo, s tem, da sem pred tem 21 dni jemala kontr. tabletke. 4.4. sem jih nehala jemat, včeraj pa sem jo dobila na 25.dan. Zanima me če si za ovulacijo štejem ciklus 25 dni, ker ponavadi jo vedno dobim na 28. dan. Najlepša hvala za odgovore. odštej od M 14-16 dni. kako to,da jemlješ KT?a jih skoz jemlješ?
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 7:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Natančno itak ne moreš zadet, ker še nimaš urejenih ciklusov. Lahko si približno zračunaš. Nekje od 12-16 dne je O. Vzemi mogoče raje od 12-20 dne, da si bolj ziher.
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 8:03:57
|
|
|
|
liam
|
se strinjam z biba12... tud jst sm vzela še malo rezerve, pri tistem izračunu... ampak se mi zdi od vsega še najbolj pomembno, da malo opazuješ svoje telo in ko zagledaš tisto vlečljivo sluz... hitro v akcijo
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 8:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne vem čisto kako je s to sluzjo? Ko je najbolj vlečljiva - je takrat začetek O ali konec?
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 8:55:02
|
|
|
|
becky
|
jaz vem tole: več ko je je, boljš je
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 15:07:12
|
|
|
|
divans1
|
Js sm jih jemala zaradi enega posega, pa ga hvala bogu potem niso nardil. Drugače jih pa ne jemljem.
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 18:10:47
|
|
|
|
mojca345
|
se strinjam z becky še posebej, ko on pride in te
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 18:22:40
|
|
|
|
becky
|
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 9.4.2008 18:41:47
|
|
|
|
Ancy
|
Za zanositev primerna sluz je vlecljiva , tudi zunanje spolovilo je bolj vlažno kot običajno in sluzi je več. PO ovulaciji pa se sluz spet spremeni, postane gosta, nevlecljiva, ni več tako občutna vlažnost spolovila. Če je sluz vlecljiva pa probaš na prstih, če se vleče kot čigumi pol je, drugače pa ne :) oz. v praksi je bolj ali manj vlecljiva
|
|
|
|
RE: Ovulacija - kateri dan?? 10.4.2008 23:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Baje da smo zadnji dan te vlecljive sluzi najbolj plodne. Zdej pa go figure, kdaj je zadnji dan Je pa to koristna informacija, če pa se opazuješ več mesecev zaporedoma.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?