Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 17:20:08
|
|
|
|
Skratek46
|
Mam en problem-mam super sluzbo,urnik,vse...in do avgusta lani sm mela tudi super sodelavko in so jo pol premestili-meni so pa "dodelili" neko novo. Sm se ze od zacetka bala,ker sm vedla da bo odnos,ki sem si ga ustvarila s prejsno sodelavko skoraj nemogoce nadomestiti. Ampak ok-vsak ima svoje moznosti in prilike. Pa se je ze takoj zacelo-mogoce ne takoj-po kakem mesecu pa ja. V glavnem vedno za vse najpametnejsa in na dolgo in siroko razlaga kako je ona dobra po dusi(to dober clovek nikoli o sebi ne govori!!!) itd.,itd...V glavnem me niti ni prevec zanimalo ker itak delamo v razlicnih izmenah-pa mi pusca neke listke(to pa to je za narest-by the way sem dooolgo pred njo bla v firmi in NIKOLI nobeden ni imel kaj za rect za moje delo)....in vse to se nekako prezvecim,gledam da se cim prej poberem domov in da jo cim manj gledam. No-zdej se pa avgusta porocim ne. Je ratal takoj problem glede dopusta(jst mam se cisto celega letosnjega).KEr smo samo dve v tej trgovini in je urnik od 9 do 20,sem prosila mojega sefa ce najde kako zamenjavo da bi meni omogocil da sem 2 tedna fraj in jo je tudi nasel, sam bi punca lahko menjala od 9 do 13 in bi bla pol CAROVNICA od 13 do 20-kar je prakticno 7 ur.Sej ne recem-je grdo delat 2 tedna popoldansko izmeno, sam je to res edinstvena priloznost-poroka-sej se ne bom porocala vsako leto(vsaj upam da ne-hahahaha ). PA je rekla da ona noce bit dva tedna popoldanska in da si naj vzamem en teden v glavnem me je prijelo da bi jo zadavla. Kolko sem bla jst uvidevna do nje in dejstva da ima pac otroka in jst ne-pa mi zdej ne more te usluge narest. Ostala sem ful slabo in to mislim z njo ju3 tudi razcistit, ker tako ne gre vec naprej. A se vam zdi da sem prezahtevna glede na to da smo se s prejsnjo sodelavko menjale BREZ kakrsnihkoli zamenjav in je una ki je ostala delala 11 ur na dan??? Ne vem kaj naj si mislim?!
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 17:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si se že dogovorila s šefom? In ti je odobril? Torej... ti imaš čiste račune. Ona pa če kaj hoče naj se dogovarja s šefom. Po moje je to tako... lahko pa da se motim.
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 17:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ostala sem ful slabo in to mislim z njo ju3 tudi razcistit, ker tako ne gre vec naprej. Z njo naj razčisti šef, ne ti. Če ti je on dovolil, se nimaš kej z njo dogovarjat.
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 17:46:17
|
|
|
|
Skratek46
|
Ma je to malo bolj zapleteno,ker je pol ona zmozna marsicesa-sem dozivela ze njene nizke fore in se prav bojim da ne bo pol sla na kako doooolgo bolnisko.
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 17:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
če ti je šef odobril je konec dogovorov in pika ...saj ona tebi ni nič in se nimaš kaj z njo dogovarjati, vztrajaj pri svojem in za takrat veš kako boš odreagirala, ko bo ona rabila zamenjavo ali tvojo pomoč, ne se dat pa srečno s poroko
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 18:25:58
|
|
|
|
vesna.com
|
Ja to je pa res neki groznega 2 tedna popoldan....Pa ko je lohk tko lušn v malem kolektivu,se da vse zment.Jaz bi se še vseeno probala mal z njo dogovorit, jo pač prosit,pa magari ji vrneš.Ja pa res,a ona bo sam en teden na dopustu? Al boš takrat tudi ti "namesto" nje popoldan?
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 18:37:39
|
|
|
|
*alja*
|
Joj ej, ti pa boljše da se čimprej poročiš, ker imaš na vsakem koraku probleme (pa ne mislim nič slabega), ampak se mi zdi da se ti skos nekaj dogaja, pa skos je povezano z poroko. (tašča, srakica,služba-sodelavka,...)
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 19:20:32
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Joj ej, ti pa boljše da se čimprej poročiš, ker imaš na vsakem koraku probleme (pa ne mislim nič slabega), ampak se mi zdi da se ti skos nekaj dogaja, pa skos je povezano z poroko. (tašča, srakica,služba-sodelavka,...) SE strinjam.... DRugače pa se dogovorita tako, da če bo ona dva tedna delala popoldan, da boš ti, ko se vrneš z dopusta, tudi dva tedna delala popoldan. Me zanima, če ti to diši?
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 19:42:40
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 No-zdej se pa avgusta porocim ne. Ne, a res? Prvič slišim.
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 19:50:24
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Se strinjam s predhodnicami. Če ti je šef odobril, nima guna kaj. In jest taki sodelavki tut slučajno ne bi več delala uslug (kar se tiče otroka)...
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 8.4.2008 20:48:01
|
|
|
|
dulcinea
|
Pa je možno, da imaš ti (Skratek46) toliko problemov s tvojo poroko? Kar naprej je neka nova tema o tvoji poroki. Al so starši al sodelavka al pa kdo drug. Kar naprej.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 9.4.2008 7:10:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Ostala sem ful slabo in to mislim z njo ju3 tudi razcistit, ker tako ne gre vec naprej. Z njo naj razčisti šef, ne ti. Če ti je on dovolil, se nimaš kej z njo dogovarjat. Se čisto strinjam. Naj šef z njo uredi, če pač tega ne bo naredila. Saj verjamem, da verjetno tudi njej ni prav lušno, ampak, to ne bo trajalo in trajalo.
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 9.4.2008 9:27:32
|
|
|
|
Skratek46
|
Res mi je žal, če obremenjujem kogarkoli s svojo poroko. Včasih se mi je lažje obrnit tuki na ljudi, ki jih ne poznam kot pa da tresem svoje "težave" okoli. Drugače nisem tako grozna kot se tuki mogoče zdi. Je pa res, da si delam probleme okoli marsičesa, ker se kao skoz neki trudim, da vsem ustrežem in to je eno navadno SR..JE! V glavnem bom danes lepo počakala na menjavo in povedala vse kar mi leži na duši-počasi in prijazno...Da to že enkrat razčistim, ker imam vsega po glavi preveč, da se še z njo ubadam. Šef je odobril-naj se sprijazne, ker sm jst njo miljonkrat menjala in nadomeščala in vsegaboga ne da bi iskala karkoli "nazaj". Tko, da bo kr nehala otresat z unimi usti in bo tako. Poročim se enkrat v življenju in bo kr tiho! Lep pozdrav punce
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 9.4.2008 10:33:51
|
|
|
|
jakaracman
|
Samo nekaj Braidzzila je pravi izraz zate .Srečen tisti, ki te je zgrešil Sory ne morem si pomagat!
|
|
|
|
RE: Sodelavka...moja poroka? 9.4.2008 10:35:12
|
|
|
|
Skratek46
|
Če ti tako praviš, bo že držalo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?