Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ker se počasi bljiža čas dopustov razmišljam o nakupu prenosne posteljice za dojenčke. Zanima me, če jo je vredno nabavit in kakšne so cene le teh? Hvala
Jaz sem jo kupila preko oglasa (rabljeno, cena 2500SIT), se nam je super odnesla do zdaj. Letos pa nevem, če bo hotela še notri spat, ker je že velika gospodična. Stara je 2,5 let.
Meni se zdi nepogrešljiva, če imaš takega malega, kot je naša (8,5 mesecev), ker sicer ne vem, kam bi jo dala spat, da se ne bi dol zvalila. Tako da - priporočam, pa še naša rada spi v njej. Jaz sem jo kupila za 60 eur v akciji v BC, eno disneyjevo, zraven je še lok z igračami in previjalna površina.
za nas je nepogrešljiva - na dopustu in na obiskih (pri dedku in babici, kjer tudi prespimo) kadar so v akciji, se dobijo tam okoli 40-50 EUR, zgornje meje pa skoraj ni, ker obstajajo take, ki imajo polno nekih dodatkov, katerih pa niti ne potrebuješ
jaz jo imam in sem jo uporabljala lani na morju. prvič je naša imela šele 1,5m tako, da sem imela v posteljici še jogi, drugič ko sem bila je imela pa 3m in sem jogi odmaknila. malo je bilo tečno, ker rjuh nimaš kam zataknit, drugače pa ok..... čez sem pa dala še mrežo proti komarjem, sicer sem jo morala s stoli malo privzdignit, da je mala ne bi nase povlekla.....
potem sem jo uporabljala kot stajico...sedaj pa je skladišče za igrače.....
imam jo od hauck....mislim, da jo dobiš za ene 100 EUR
Nam je super, do 6 meseca smo jo tudi doma uporabljali kot posteljico, mislim, da jo dobiš v BCju tudi že za 25E v akciji, bebe comfort in mi imamo tako, ter je res cool. Čist dovolj, dokupiš pa lahko še tist da se dno dvigne in pa peno ala jogi.
Mi imamo prenosno posteljico v dnevni, kjer malo zaspi čez dan. Tako ga imam skoz na učeh in ne potrebujm baby-fona. Zvečer pa spi v sobi. Z njo smo zelo zadovoljni. Imamo pa Lemi-jevo in je bila nekaj čez 40 evrov. Uporabna je tudi kot stajica - sedaj ko že malo pleza.
Mi smo kupili od Hauck-a in je super, hitro se sestavi in podre in čez dan se lahko uporabi kot stajica. Zraven smo edino dokupili posebno blazino, za zrolat, da je postelja bolj udobna. Ravno ta vikend je prvič v njen spal pri babici in ni bilo problemov. Kupili pa smo jo v Arielu, ko je bila v akciji 30 EUR.
< Sporočilo je popravil Klarita -- 9.4.2008 6:46:34 >
Mi smo kupili od Hauck-a in je super, hitro se sestavi in podre in čez dan se lahko uporabi kot stajica. Zraven smo edino dokupili posebno blazino, za zrolat, da je postelja bolj udobna. Ravno ta vikend je prvič v njen spal pri babici in ni bilo problemov. Kupili pa smo jo v Arielu, ko je bila v akciji 30 EUR.
enako je bilo pri nas. imamo hauckovo iz Ariela. zraven pa sem kupila zložljiv jogi za 12 evrov v Leclerck-u. smo bli pred 10 dnevi za 14 dni v termah in se je super obnesla. še angel care sem lahko imela priklopljen.