|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to normalno???
8.4.2008 12:59:21   
aezzy
ojla,
zanima me ali je to res normalno, da otrok v obdobju okoli drugega leta noce nikamor noter in se upira z vsemi štirimi?
moja puncka je stara 19,5m in ne moreva nikamor na obisk, ker zacne ze takoj vpiti ne, ne, ne.ko vidi tisto osebo h kateri sva prisli pa zacne se bolj kricati, tudi, ce jo je ze videla. user posted image
ali bo to minilo in kdaj?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.4.2008 17:04:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je to nromalno???
8.4.2008 13:06:03   
Tiamo
pri moji sem imela malo težav, ampak ne tako hudih kot jih ti navajaš. Ponavadi jo je bilo samo sram in je gledala v tla, noben jo ni smel ogovarjat, čez kakih 10 min je bilo že vse uredu in se je "klimatizirala". Aja, zdaj je stara 2,5 let in še vedno je taka, začelo se je pa okoli 2 leta.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 13:07:33   
Mišni
Pri nas je bilo tako obdobje pri kakšnih petih letih, pa je kar hitro minilo. Nabolje se pač izogibat temu nekaj časa.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 13:18:28   
DANVARI
mi imamo včasih tako situacijo. je lažje če pridemo in ima kaj v rokah da lahko pokaže ali da tistemu h kateremu smo prišli.

Je pa boljše. Se mi zdi da je problem v tem ker ne ve kako bi se obnašala pa ljudje vedno v taki situaciji vanjo silijo, sej pravim probajte s kakšnim predmetom, da se pozornost obrne stran od nje

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 13:49:01   
lelčy

mi imamo včasih tako situacijo. je lažje če pridemo in ima kaj v rokah da lahko pokaže ali da tistemu h kateremu smo prišli.

se podpišem. smo imeli kar dosti težav kadar smo šli kam na obisk, je pred vrati stala in kričala. tako da zdaj ji zmeraj vzamemo zraven eno ali dve igrački, da jih pokaže.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 14:11:41   
binica
Mi imamo podobne težave, saj je naša pikica zelo sramežljiva. In tako kot je zgoraj napisano - potrebuje 15 minut, da se aklimatizira in je nato boljše.... še vedno po tem času je sramežljiva, ampak se toliko ne skriva. Po moje je to odvisno od karakterja otroka. Eni so namreč zelo odprti in kar pristopijo k meni (ko jo npr. peljem v vrtec), ona je pa pač bolj zadržana. Upam, da se bo s časom malce bolj odprla...

To kar se tebi dogaja (da joče) se mi pa še ni zgodilo, ampak bo po moje tudi to minilo...

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 19:00:45   
Bojananika
Moja bo čez en mesec stara dve leti in zaenkrat nimam nobenih problemov. Najprej je malo sramežljiva, ampak če se človek začne z njo igrati se takoj vklopi. Verjetno ji siljenje oziroma ogovarjanje ljudi ne odgovarja. Ne skrbi, to obdobje bo minilo.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 8:39:01   
mojsoncek
Pri nas niti malo ni tako. Kamorkoli pridemo, gre takoj v akcijo. Pa ni vazno kdo je pri vratih... nekdo, ki ga prvic vidi ali pa nekdo ki ga pozna.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bojananika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali je to normalno???
10.4.2008 19:55:11   
tlb
ja, seveda je normalno, saj naša to tut počne user posted image
se doma veseli, da gremo na obisk, potem pa noče not in niti blizu in bi šla na sprehod in joče joče joče, da se mi srce para.....tudi pol ure!
enkrat sem jo kar not odnesla, ker je mene že začelo zunaj zebst, drugič pa je falabogu začelo deževat.....
se je pa to zgodilo, ko smo šli kam, kjer še ni bila. pa seveda so jo že na vratih čakali in not vabli....niti čokolada (ki jo obožuje) je ni prepričala......
jaz upam, da bo sčasoma minilo......pa upam, da do septembra, ko gre v vrtec...aja, začelo pa je nekje po drugem letu, traja pa kaka dva tri mesece sedaj.....

saj bo. vse kar je v vezi z otroci, pa naj bo fino al pa ne-fino mine.....

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2008 9:34:18   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Pri nas je bilo tako obdobje pri kakšnih petih letih, pa je kar hitro minilo. Nabolje se pač izogibat temu nekaj časa.

ojej, tud naš tamal ima občasno take izpade od nekje 2 leta dalje (sicer je to naredil 2x letno recimo) ampak je takrat izpad tko hud, da ga pustimo kake 10 minut zunaj in ga spremljamo skozi okno potem pa ves nasmejan pridivja k namuser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2008 10:23:06   
Lyla
Pr nas pa se loti že v avtu. Ampak ni hudo, le parkrat reče s takim nežnim glasom (da ti prav srce trga) da bi rad šel domou in malo ga zamotimo pa potem ko pridemo pred hišo pa ni problemou.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ali je to normalno???
14.4.2008 19:48:59   
Anonimen
zanima me ali je to res normalno, da otrok v obdobju okoli drugega leta noce nikamor noter in se upira z vsemi štirimi?

Pri nas se to ni dogajalo....je pa odvisno od otroka do otroka. Samo brez panike pa bo verjetno minilo tako kot je prislo :).

(odgovor članu aezzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.