Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 8.4.2008 11:52:30
|
|
|
|
viv_
|
Ja, mislim, da začne vozit konec marca. Že na katamaranu ti ponudijo, da greš lahko z njimi na voden ogled po Benetkah in/ali v steklarsko delavnico. Sicer pa osrednja znamenitost je Markov trg s cerkvijo in preganjanje golobov. Pa seveda Doževa palača, Most vzdihljajev, most Rialto, vožnja z gondolo... Fletno!
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 8.4.2008 12:10:23
|
|
|
|
mashika
|
midva z mojim sva šla lani oktobra, sicer ne s pricne of venice ampak z unim ta drugim 8mislim, da dve družbi vozita iz Slovenije) in je bilo ful ok! Zelo priporočam! V naslednjih dneh peljem še mami - sicer z avtom in vlakom, ker ona ni za ladjice, sicer pa sem bila zelo navdušena nad vodenjem in ponudbo na katamaranu! :D:D:D:D
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 8.4.2008 17:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj si je nujno v Benetkah ogledat in podobno Dobro razstavo v Palzzi Grassi. Arsenale. Spiti kapučino kar tako :). Se zgubiti kar tako :). Izlozbe s cevlji; najvec jih v smeri Dozeva palaca-Academia.
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 9.4.2008 8:54:26
|
|
|
|
viv_
|
Pa ne priporočam Benetke z otrokom v vozičku, ker je ogromno enih stopnic, stopničic (mostovi preko kanalčkov), pa nekatere ulice so zelo zelo ozke...
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 9.4.2008 18:42:41
|
|
|
|
kjava
|
Viv, aja? Mi smo pa glih z vozičkom mislili it. A čmo pol rajši ruzak vzet?
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 9.4.2008 20:04:40
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Viv, aja? Mi smo pa glih z vozičkom mislili it. A čmo pol rajši ruzak vzet? Absulutno ruzak. Ker je ogromno stopnic in dvomim da se vam bo dal na vsakem koraku nosit voziček čez stopnice. Pa ponavadi je ogrmno turistov in je gužva, tako da je sploh tečno z vozičkom naokoli skakat.
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 9.4.2008 20:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, nikar z vozickom. Pa ce si z majhnim otrokom racunaj na to, da ni nikjer javnega wc-ja.
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 9.4.2008 21:59:59
|
|
|
|
kjava
|
Kaj čem pol? Še za kakšno leto preložit? Al tamalo doma pustit?
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 10.4.2008 8:31:55
|
|
|
|
viv_
|
Tamalo doma pustit. Boš vsaj v miru popila tisti pregrešno drag kapučino na Markovem trgu
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 10.4.2008 8:44:06
|
|
|
|
Pobalami
|
Jaz sem tudi šla v maju in mi je blo vredu. Na katamaranu ponudijo izlet s čolnom po kanalu nazaj do katamarana (kjer je zasidran). Če ti ni do vožnje s čolnom greš komot lahko peš, ker so razdalje kratke, zgubiš se pa tudi ne ker je dobro označeno. Z vozičkom pa tudi jaz ne bi šla, ker to ni mesto za sprehajanje ampak je bolj labirint (ozke ulčke, mostovi, ulica se konča v kanal...)
|
|
|
|
RE: V Benetke s katamaranom 10.4.2008 12:54:03
|
|
|
|
zaspanka
|
mi smo tudi bili zaradi nekega bona in to z vozičkom dve leti nazaj. je bil mali star 2 meseca, tako da ruzak ni prišel v poštev. sva pa že v naprej vedela, da je z vozičkom problem in oba sva prej tudi že parkrat bila v benetkah, tako da sva šla zgolj na izlet s katamaranom, ker smo tako ali tako bili v piranu. za malega nobenih problemov, je spal praktično od jutra do večera, na 3 ure se je zbudil in sem ga podojila, tam smo se pa samo sprehajali po markovem trgu in ob morju. tako, da če greš z namenom, da ne boš veliko videla pač pa samo doživela utrip in življenje v benetkah (kar je tudi cel čar benetk) potem ni problema niti z majhnim otrokom (če ima plenice je še lažje) in niti z vozičkom (čez par mostov ga bosta zanesla potem pa šetala po ravnem in pila kavo na trgu, otrok pa bo preganjal naokoli golobe)... predvsem pa uživajte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?