tinaaja
|
Živimo v hiši, tko, da ga ne bomo neki nosili, samo me vseeno zanima, kje se še vse pokaže, da je težak. ce ga das v avto, ze pri sami okretnosti, ko ga dvigujes na plocnik, cez kaksne stopnice nosis, klanci.. ni da ni.. jaz sem bila ful fanica Traxx-a, ki ima manj kg kot skate, pa nujno sem hotla velika kolesa,... pol pri 10m sem nabavila tfk buggster, ki ima 7 kg, mala kolesa in sem toook zadovoljna z njim, da bi traxxa najraje prodala, pa moj noce, ker ga je tast kupil. itak je tko, da ga bos zelo verjetno kupila, ker ti je tok vsec... ker si se zapicila vanj in ti nobenden od nas z nobenim razlogom ne bo prisel o zivega. osebno mi je 15 kg ful velik - probaj 20kg v kalnec rint... ali 25 ko je otrok star 1 leto.. no way.. ampak imam obcutek, da bos to morala sprobati na svoji kozi.. in prav je tako jaz sem tud morala, da zdaj vem, da tok tezkih vozickov vsaj jaz ne bi nikoli vec imela (razen za podezelje z zelo razgibanim terenom).