|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergije
8.4.2008 9:48:26   
romy27
pozdravljene,

kaj ste bile kaj alergicne med nosecnostjo?

meni je ginekolog predpisal flonidan tablete in vitamin B6, ceprav ne ve na kaj sem alergicna, pa sem prebrala kontraindikacije, da med nosecnostjo ni priporocljivo jemanje teh tablet...user posted image

kaj je katera jemala flonidan?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergije
8.4.2008 10:19:21   
šnucika
nekaj časa nazaj je bilo nekaj takih debat o alergijah meduser posted image ....

jaz sem jemala flonidan in claritine...ker je bilo hudo in brez zdravil bi si samo škodila.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 10:37:55   
biga
Jaz sem alergična na cvetni prah in sem bila na višku nosečnosti, ko je najbolj cvetelo, ampak sem zdržala brez zdravil, ki jih sicer jemljem (sprej za nos Nasonex, kapljice za oči Maxidex, tablete Letizen). Mi je ginekologinja svetovala, da naj nič ne jemljem, saj vpliv teh zdravil (antihistaminikov) med nosečnostjo še ni potrjen. Enostavno nisem hotela škodovati mojemu še nerojenemu otroku.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 12:35:28   
Paštetka
Meni se je nekje v 10 t nosečnosti pojavila taka alergija, da sem bila cela v srbečih bulah. ŠPe zdaj ne vem kaj bi bilo to.
Mi je dežurna ginekoliginja napisala neko mast, da naj mažem, pa ni nič pomagalo. tretji dan sem bila res cela v takih bulah, da nisem bila za prepoznati. In ko me je moj G zagledal se je samo zgražal nad dežurno in mi dal tako injekcijo.

Mi je razložil, da zarodku bolj škodijo protitelesa, ki se borijo proti in napadajo alergen, kot samo zdravilo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?