|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 8:15:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samo mami je dobra, oči ni v redu
8.4.2008 9:22:27   
Felicity
Nasveta nimam, žal.

Je pa pri nas podobna situacija. Zjutraj ji prinesem kakav v posteljo, in to moram počet izključno jaz, ker drugače se dere in nori. In to delam vsak dan. Ampak samo za kakav vztraja, 
Za ostalo se da nekako zmenit tudi drugače, ampak z veliko pregovarjanja, ampak gre.
Srečno!

A ja, stara je tako kot tvoj, 2,5 leti. user posted image Zgleda da je neka povezava. user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 8.4.2008 9:23:12 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 9:23:29   
Shorty_
Pozdravljena!

Mislim da sinček vedno bolj čuti, da bo prišel nov član in na ta način kaže svojo stisko. Poskusi ga motivirati naprimer:Če se boš zjutraj lepo oblekel z atijem in ne oboš jokal bova popoldan ko pridem iz službe ustvarjala z glino(pač kar rad počne s tabo).
Pa veliko in še več pozornosti, kajti občuti verjetno stisko  saj ve, da bosta kmalu dva, ki bosta potrebovala mamico in očkauser posted image

Veliko uspeha

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 9:26:07   
nanka
No pri naši 2,5 letnici je pa ravno obratno. Midve sva cela da skupaj ampak zvečer je pa očka zakon. Jaz jo umijen, on jo mora dati spat, pokrit, stisnt. če ga ni je cela drama. Enako je ponoči ko gre lulat, če vstanem jaz joka tako dolgo da  zbudi še očija. Zdaj niti ne vstanem več. Da te potolažim, je samo obdobje, ki mine. Verjemi jaz dajem to že tretjič skozi. Enkrat je mami zakon, drugič očka.  

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 10:57:42   
Anay
Valla tvoj članek je tak kot, da bi opisovala mojo družino. Prinas je še vedno tako (no malo je že bolje) pa je mala stara že skoraj 4leta. Pač mamice smo zakon, Očki pa za divjanje in glasno igro. Pri nas je bilo vse tako kot si opisala. Niti pod razno je ni smel dat očka spat ali ponoči priti pokrit, dat lulat. Pred dobrim mesece sem rodila in od takrat mora biti tako kot se midva z možem odločiva in nič drugače, Pravzaprav sva jo na to začela pripravljati že med nosečnostjo. Pač mami mora počivat in nisem šla jaz ponoči k njej. Je bil jok ne bom rekla da ni bilo vpitja. Ampak tako je. povem ti samo to, da vstrajajta odločno in s pogovorom. Če jo mora očka zrihtat pač jo bo on ker slej ko prej otroci pogruntajo, da ne morejo nič in že se v miru peljeta v vrtec tako kot si opisala. Mi smo proti koncu nosečnosti mel mal krize. Pa se je z vstrajnostjo in objemi vse pomirilo. Tudi moj mož še vedno malo pojambra, da so očki dobri sam takrt ko otroci rabjo igro, ampak se kmalu pomiri, ko ga naša pupa okupira z ojemi in ga poslini s poljubi. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 14:44:37   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: Anay

Pač mamice smo zakon, Očki pa za divjanje in glasno igro.

Tudi jaz ti ne morem dat nekega nasveta, se mi pa zdi zgornji stavek  resničen. Najbrž rabi tvoj mamico, da ga zvečer pocrtla in polubčka, ati pa je bolj prijatelj.

Mogoče naj ga proba očka veliko več objemat in crtlat med dnevom, da ni samo za igranje in fantovske zadeve. Težko je takole reči.
Drugače pa se zna v pol leta še vse spremenit.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 16:26:36   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Pozdravljena!

Mislim da sinček vedno bolj čuti, da bo prišel nov član in na ta način kaže svojo stisko. Poskusi ga motivirati naprimer:Če se boš zjutraj lepo oblekel z atijem in ne oboš jokal bova popoldan ko pridem iz službe ustvarjala z glino(pač kar rad počne s tabo).
Pa veliko in še več pozornosti, kajti občuti verjetno stisko  saj ve, da bosta kmalu dva, ki bosta potrebovala mamico in očkauser posted image

Veliko uspeha

Na to sem tudi sama pomislila. Ampak, saj bo boljše, boš videla, bo starejši, bo drugače dojel stvari.  Lahko bo takat, ko bo dojenček, čisto drugi-se spremenil na boljše.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2008 16:31:43   
tehnofil
Vedno, ko se zbudi, joka in me kliče.

Vsak večer mu povej, da boš šla zjutraj v službo in ga bo oči.... Povej vsak večer, čeprav misliš da že ve'.

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2008 17:02:09   
mika
Zdaj je užaljen že mož, češ da je dober samo za igro, drugače pa ga ne sme niti oblečt.

o smotkouser posted image , naj ne bo užaljen. so stvari, ki jih otroci rade počnejo z očeti, druge pa z mamicami. pri nas je popolnoma isto že... ne vem...2 leti(pupa je stara  3leta in 3mesece).
ko pa situacije tega ne dopuščajo, pa ji vnaprej poveva, tako kot ti je že tehnofil svetoval

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2008 7:21:58   
srki
Ja, moj je bil tudi enkrat tak smotko. Bila sem še na porodniški, on pa je še naprej v šolo hodil. Prihajal je ob večerih, itak, da je bil mali bolj name navezan. Uf, kako je bil užaljen, sem ga prav videla in mu rekla in mi priznal, da je res tako. No, pa sva  se pomenila, sem mu rekla, naj ne bo otročji, otrok je bil takrat vendarle star 9 mesecev, da bo še marsikaj lahko nadoknadil z njim.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2008 11:06:41   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Pozdravljena!

Veliko uspeha

Pri nas je bilo isto MAMI MAMI MAMICA.  No ja pa še vedno je tako - bomo vidl ko mom v tretje user posted image  kaj bo potem?!!user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 11:07:58   
mika
sem se pomnila....tud moj mož je bil užaljen, ker sem jo jaz preval naučila naredit. on je pa prof. športnr vzgoje in je pupi rekel, da naj reče, da jo je on naučiluser posted image . hvalabogu sem  jo narobe!!!! naučila, tako da ji je on pravilno pokazal in bil zadovoljenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2008 11:17:04   
Tiamo
Pri moji 2,5 letnici je isti štos. Očka je dober za igranje, razgranje, norenje....mami pa za crkljanje.

Ima pa kak dan k mora jo očka dat spat, očka z njo je lulat, očka mora narediti čokolina,....ampak to je zelo zelo poredko.

Tudi moj kdaj potoži: mene ni mara, nič ne znam prav narediti!!!

Zdaj prakticirava, da oba skupaj npr. pripaviva čokolino, ali jo oba skupaj pospremiva do wC, jaz se umaknem, očka pa ostane in jo da lulat. Potem je pa uredu.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?