Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 7.4.2008 19:52:13
|
|
|
|
Ancy
|
Verjetno od strahu Otroček je v trebuščku na varnem, okoli njega je pa toliko tekočine da ublaži udarce, če pa si v 5.mesecu maternica ne sega še blizu žličke tako da sploh ni razloga za skrb
|
|
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 7.4.2008 19:56:37
|
|
|
|
Naja30
|
Res ni razloga za skrb. Dojenček je na varnem. Tudi mene je hčerka zbrcala, pa me je tudi bolelo, ampak ni bilo nič hudega.
|
|
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 7.4.2008 20:07:32
|
|
|
|
pikalonca
|
Brez skrbi. Tudi pri nas smo imeli take borbe, pa ni bilo nikoli nič resnega. Otroček je na varnem .
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 7.4.2008 22:29:39
|
|
|
|
lex
|
jaz morem pri svoji 10 mesečki vredu pazit, da jih ne dobim vsaj 10x pri 1 previjanju. Pa naj te potolažim, da sem padla pri prvem otroku direkt na trebuh pa je bilo vse OK, pa tud Aleks me je nabrcal med spanjem kdaj v trebuh med drugo nosečnostjo, tako da ni razloga za paniko
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 7.4.2008 22:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se je moja donda v 7 mesecu po nesreči usedla na vrh trebuha Nič ni bilo,še 2 dni čez rok sem rodila.
|
|
|
|
RE: brca v trebh pri revijanju 8.4.2008 20:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala za odgovore... ste me pomirile... imava pa res borbe, ji lahko stokrat rečem, da ne sme, pa sama pove, da ima mamica dojenčka v trebuhu, da ne sme, pa jo vseeno igra in razigranost zavede... danes sem celo poskusla z jokom, pol mi je blo pa tko hudo, ker je tamala resno začela jokat, ko je mene vidla mah, sej so taki angeljčki...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?