|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brca v trebh pri revijanju
7.4.2008 19:21:56   
Anonimen
Pozdravljene!
Malo sem v strahu, saj me je prejle ob previjanju hčerka 23m v igri brcnila v trebuh jaz pa noseča 5 mesecev, k sreči me je tam kjer je žlička, se pravi višje kot je dojenček, vendar me sedaj kar malo boli, p ne vem ali zaradi psihe iz strahu ali je lahko kaj narobe.
Je imela katera kako tako izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brca v trebh pri revijanju
7.4.2008 19:52:13   
Ancy
Verjetno od strahu user posted image Otroček je v trebuščku na varnem, okoli njega je pa toliko tekočine da ublaži udarce, če pa si v 5.mesecu maternica ne sega še blizu žličke tako da sploh ni razloga za skrb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 19:56:37   
Naja30
Res ni razloga za skrb. Dojenček je na varnem. Tudi mene je hčerka zbrcala, pa me je tudi bolelo, ampak ni bilo nič hudega.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 20:07:32   
pikalonca
Brez skrbi. Tudi pri nas smo imeli take borbe, pa ni bilo nikoli nič resnega. Otroček je na varnemuser posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 22:29:39   
lex
jaz morem pri svoji 10 mesečki vredu pazit, da jih ne dobim vsaj 10x pri 1 previjanju. Pa naj te potolažim, da sem padla pri prvem otroku direkt na trebuh pa je bilo vse OK, pa tud Aleks me je nabrcal med spanjem kdaj v trebuh med drugo nosečnostjo, tako da ni razloga za paniko

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 22:50:56   
Anonimen
Men se je moja donda v 7 mesecu po nesreči usedla na vrh trebuhauser posted image Nič ni bilo,še 2 dni čez rok sem rodila.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 20:57:49   
Anonimen
Punce hvala za odgovore... ste me pomirile... imava pa res borbe, ji lahko stokrat rečem, da ne sme, pa sama pove, da ima mamica dojenčka v trebuhu, da ne sme, pa jo vseeno igra in razigranost zavede... danes sem celo poskusla z jokom, pol mi je blo pa tko hudo, ker je tamala resno začela jokat, ko je mene vidlauser posted image  mah, sej so taki angeljčki...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?