Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 15:13:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Mi sedaj pravi mama, da sta baje dve sodelavki spekle potico iz maka (tudi Sparovega jasno) in vse skupaj vrgle v koš, ker ni bilo za jesti.
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 16:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
nesi nazaj z računom pa naj ti al povrnejo stroške al pa drugega dajo
|
|
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 16:48:33
|
|
|
|
tajtaja
|
To je še najblažja verzija mojega besa... . Oni pa bodo še naprej veselo tržili, saj jih večina itak svoje nezadovolstvo nese samo do soseda.
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 19:02:56
|
|
|
|
dulcinea
|
Zadnjič sem kupila arašide. Vse žarko. Bljak.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 19:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Hudiči, bi jih najraje prijavila, pa od jeze ne vem komu . Tržni inšpekciji
|
|
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 19:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja To je še najblažja verzija mojega besa... . Ni, ni.... . Ti kar pojdi tja in jim povej. Lahko tudi mene najames, zabava zagotovljena...
|
|
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 7.4.2008 21:14:44
|
|
|
|
žlička
|
nesi jih nazaj, zahtevaj dobropis, menjati pa jih ne, ker so vrjetno tudi ostali zarki....se je isto zgodilo tudi nam
|
|
RE: Pokvarjen mak in orehi iz Spara 8.4.2008 7:40:56
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Za kosilo bodo makovi rezanci - nas mak peče po grlu ko sam . Seveda žarki, pokvarjen. Ker sem istočasno kupila tudi orehe (oboje Sparova blagovna znamka) jih probam, in evo, tudi orehi so pokvarjeni. Pa kaj res več nobenemu ne moreš verjet. Sem šla gledat rok:do 30.04.2008 Hudiči, bi jih najraje prijavila, pa od jeze ne vem komu . Spar je trgovec, ni proizvajalec in lahko kadar koli umakne izdelke nekega proizvojalca iz polic. meni so brez racuna in brez problemov menjali pokvarjene zadeve (plesniva lutenica) iz njihove blagovne znamke. V kratkem - izgleda, da je bila pokvarjena cela serija, teh izdelkov vec ni bilo za dobiti pri njih, vsaj od tega proizvajalca. Na : http://www.spar.si/spar/sparslovenija/osebnaizkaznica/kontakti.htm imate kontakte vodje oddelkov pa pisite na ustrezen naslov. Vec pritozb bodo dobili, vec bodo pazili kaj imajo na policah. Ce nihce nic ne rece, tudi oni ne morejo vedeti, da je kaj narobe.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?