Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:16:16
|
|
|
|
hhanahh
|
V 36. tednu + 1,5 kg??? :(( :(( :(( Jaz sem v 28 tednu, pa imam + 9 kg. Sicer pa sem prvič noseča in ne vem odgovora na tvoje vprašanje.
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:37:23
|
|
|
|
Lenči
|
Zdravo ! Jaz sem v prvi nosečnosti "pridelala" +5kg in so s porodom šle tudi stran. Nekaj jih je šlo še kasneje z dojenjem, tako da sem pred drugo zanositvijo imela cca. 5kg minusa glede na prejšnjo :bravo:. A kako to da si pridelal le +1,5kg ?????? Ti je tudi slabo in bruhanje ? Ker meni in vsem okoli mene se je že +5kg zdelo zelo malo. Enga sončka, Lenči
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 9:26:47
|
|
|
|
thumbelina
|
Jaz sem jih pridelala 12 kg, iz porodnišnice prišla lažja za 6 kg, čez tri dni pa še za šest (sem fasala eno drisko, pa še dete je bilo precej jookavo in nisva nič spala z možem).
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 9:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko je tudi odvisno od poroda. Jaz sem imela npr. CR, pa že dva dni prej (večinoma sem bila kar v porodni) nisem smela nič jesti, ker niso vedeli, ali bo Cr ali ne. Potem še dva dni na intenzivni nič ne ješ, potem se ti pa želodec že toliko skrči, pa še dojenčka imaš ob sebi, tako da itak nisi lačen. Kaj pa vem, 10 kil sem bila gotovo lažja, ko sem prišla s porodnišnice.
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 10:44:02
|
|
|
|
Naja31
|
Kako ti je uspelo do 35 tedna pridobiti samo 1.5kg?!!!:zmeden: Jaz sem v 32 t in imam plus 15 kg. :)- No, na vprasanje ti ne znam odgovoriti, ker sem prvic noseca. Lp, Naja:nosecka:
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 11:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem jih pridelala 20 Iz porodnišnice sem prišla lažja 9kg.
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 11:54:05
|
|
|
|
@ŽOGICA@
|
Vsem hvala za odgovore!! Moram vam povedat, dasem štartala z previsoko težo tko da če bi šla rodit z 5kg minusa, bi blo vse o.k., le če se otroček v redu razvija in pri meni se-hvala bogu. Verjetno pa bi imela že ene 10 plusa, če mi ne bi v 26 tednu odkrili gestacijski diabetes in od takrat sem na strogi dieti-LAČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kerpa hočem za svojo pikico narediti vse najboljše se diete tudi držim. Žal je včasih tako. Sicer sem pa v prvi nosečnosti preveč jedla tko da bom v obeh nosečnostih skupaj glih za ene 2 normalne gor dobla. Ja, upam, da bom mela ene 5 kg manj kot pred zanositvijo:) Sicer grem pa takoj po dojenju na dieto, saj bi se rada znebila še teh odvečnih kg in bi rada prišla na idealno težo-torej bom mogla shujšat ene 15 kg!! Me že kr matra glede na to, da sem že 2,5 meseca lačna kot volk. Pridne bodite in božajte bušeke!! pa pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?