Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 19:08:50
|
|
|
|
spacey
|
Jaz imam tudi že polno glavo tega mraza. Včeraj smo dopoldne bili pred hišo v kr. rokavih, popoldne pa v dveh dolgih rokavih. Pa danes je tut tako čudno mraz. Piha in ni prav nič prijetno. Upam, da bo ta teden kej lepše in toplejše, ker naslednjo nedeljo praznujemo r.d. od mulčka.
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 19:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Stric Yahoo ni nic kaj optimisticen...srednja zalost, kar se toplote tice...in dez v neskoncno: Vreme Yahoo
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 19:52:38
|
|
|
|
Marogica
|
To tudi mene zanima.....sicer pa aprila še ne pričakujem ravno neke vročine. Ko pa je april tako muhast, da res ne veš, kako in kaj... Bi si pa toplota že resnično prilegla.
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 20:29:48
|
|
|
|
Volga
|
Mah, kaj pa vem, jaz za spomaldi itak nimam kaj oblečt, tako da mi kar paše.
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 20:32:44
|
|
|
|
Nogavica
|
To se tudi jas sprašujem. Danes sem na sprehodu imela največ opravka z odpiranjem in zapiranjem jope in jakne. Ko ni bilo vetra, je bilo vroče za znoret, ko pa je zapihalo, pa ful mraz.
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 21:18:30
|
|
|
|
BUŠICA
|
ženske, to je samo aprilili vreme! po prvomajskih počitnicah bo vse ok in nedolgo zatem se bomo spraševali če nas bo zažgalo, kak bo vroče...
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 21:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga jaz za spomaldi itak nimam kaj oblečt, tako da mi kar paše. Ta je dobra...
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 21:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA po prvomajskih počitnicah bo vse ok in nedolgo zatem se bomo spraševali če nas bo zažgalo, kak bo vroče... A mas veze pri Trontlju... ?
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 22:17:48
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey Jaz imam tudi že polno glavo tega mraza. Včeraj smo dopoldne bili pred hišo v kr. rokavih, popoldne pa v dveh dolgih rokavih. Pa danes je tut tako čudno mraz. Piha in ni prav nič prijetno. Upam, da bo ta teden kej lepše in toplejše, ker naslednjo nedeljo praznujemo r.d. od mulčka. Mi pa v soboto, pa tudi še ne upamo vabil pošiljati . Ja, april je res muhast. Pa ti naši aprilčki tudi, se ti ne zdi, Spejsi?
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 6.4.2008 22:33:10
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: spacey Jaz imam tudi že polno glavo tega mraza. Včeraj smo dopoldne bili pred hišo v kr. rokavih, popoldne pa v dveh dolgih rokavih. Pa danes je tut tako čudno mraz. Piha in ni prav nič prijetno. Upam, da bo ta teden kej lepše in toplejše, ker naslednjo nedeljo praznujemo r.d. od mulčka. Mi pa v soboto, pa tudi še ne upamo vabil pošiljati . Ja, april je res muhast. Pa ti naši aprilčki tudi, se ti ne zdi, Spejsi? Mi smo imeli namen tudi v soboto, pa je par povabljencev odpovedalo, nato pa še nam nekaj prišlo vmes. In smo prestavili na nedeljo. Jaz sem že vsem povedala, da če bo vremenska napoved slaba, da prestavimo na naslednji vikend. Jah, ni kaj, če smo pa vezani na vrt pred bajto. Ja, vreme je že marca bilo aprilsko in sem upala, da bo april malo manj muhast. O naših aprilčkih pa ne bi, muhasti za popenit. Molim tudi jaz. Upam, da bodo molitve uslišane.
|
|
RE: Kako dolgo še bo letos mrzlo? 7.4.2008 6:48:04
|
|
|
|
srki
|
Saj bo kasneje itak še preveč vroče in suho, zato naj tale april še kar bo tak, kakršen je. Drugače pa je za vikend tudi pri nas fajn pihalo, da me je kar v ušesih bolelo . Če ni bilo vetra, je bilo pa OK. Enim je pa vroče, ko zunaj pred restavracijo sedijo v majčkah s tankimi naramnicami. Eni pa še totalno vsi zaviti v dolgih plaščih in šalih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?