|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test je pokazal negatvno!!
6.4.2008 12:52:25   
PPLP
Mogoce je imela katera podobno izkusnjo.

V petek sem naredila test nosečnosti  - negativen (zadnja menstriuacija 10.3), sedaj ne vem ce sem ga naredila res zelo prezgodaj. Ker naj bi user posted image  dobila sele 7 ali 8.4. Sam nisem mogla cakate, ker sem mela nekaj znakov da sem user posted image . Vceraj zvecer pa sem imela malo rjavega izcetka in sem se ze vstrasila da jeuser posted image . Samo danes zjutraj pa od user posted image  ne duha ne sliha. Tako, da je moznost, da sem noseca???

Ja saj vem, da moram se malo pocakati, samo vseeno, sem ze ful, ful neucakana user posted image user posted image .

A je mela katera negativen test potem pa je bila noseca????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test je pokazal negatvno!!
6.4.2008 12:57:33   
benika
meni se vseeno zdi, da si test delala prezgodaj. počakaj do dneva, ko naj bi dobila M, potem pa le naredi test.

Srečno.

(odgovor članu PPLP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2008 13:19:15   
rija
sicer želim vsem, ki si to želite, da bi bile noseče....samo za božjo voljo: BODITE MALCE POTRPEŽLJIVE!

...vox populi...

(odgovor članu PPLP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2008 14:36:05   
zaljubljena23
Tudi jaz sem mnenja, da si test naredila prezgodaj

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2008 14:47:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

sicer želim vsem, ki si to želite, da bi bile noseče....samo za božjo voljo: BODITE MALCE POTRPEŽLJIVE!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2008 15:01:12   
kekec in mojca
Razumem tvojo nepotrpežljivost, tudi sama sem bila takšna. Ampak... ker sem test naredila prezgodaj (mogoče dan ali dva PRED M), se mi je na prvem naredila samo senca namesto črtice. To me je čisto zmedlo, bila sem prav šokirana. Počakala sem še teden dni, test ponovila, bil je negativen. Jaz pa v jok. user posted image Menstruacije pa ni in ni bilo, zato sem čez teden dni spet ponovila test in glej - spet senca namesto črtice. Imela sem zelo malo nosečniškega hormona, ker je ovulacija nastopila zelo pozno. Za razliko od prvič se je ta senca čez pet minut pojavila kot prava črtica in zdaj sem le še 1 teden pred PDP.

Tako da še vedno so možnosti, da si noseča, le potrpežljiva bodi. Vem, da je to težko, vendar si ne delaj razočaranja po nepotrebnem.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2008 15:19:05   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Tako da še vedno so možnosti, da si noseča, le potrpežljiva bodi. Vem, da je to težko, vendar si ne delaj razočaranja po nepotrebnem.

user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2008 19:19:38   
Čupka
Pri meni se je tretja nosečnost začela povsem istouser posted image . Na dan pričakovane menstruacije sem dobila rjavkast izcedek. Naslednji dan ni bilo ne duha ne sluha o kaki krvavitvi. Isto popoldne sem naredila test (no ja, kar 6 testov, će povem po praviciuser posted image ) in razveselili sta meuser posted image  (oziroma 6 x pouser posted image user posted image )
Možno je, da si imela vgnezditveno krvavitev. Prav mogoče je, da bo testek tokrat pozitiven!

< Sporočilo je popravil Čupka -- 6.4.2008 19:24:30 >

(odgovor članu PPLP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2008 20:59:53   
*bubi*
Ja, meni je tudi test pokazal negativno, pa sem bila user posted image . Ni čudno, če sem ga delala par dni prezgodaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu PPLP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2008 9:12:36   
D.Mateja
Ojla. Meni se je pa zgodila prejšnji mesec in ta zopet. Sem mela samo en dan malo krvavitve (dva dni pred user posted image ) sedaj pa nič več. Pa sem delala prejšnji mesec test pa je bil -. Je pa res, da prvega sem mogoče delala prezgodaj 2 dni po tem ko naj bi jo imela. Nato pa čez 4 dni in je bil tudi - pa sem rekla, da bom počakala ta mesec pa je sedaj ista štorija. Ali je možno je bila obakrat vgnezditvena?

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2008 9:21:48   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: PPLP

Mogoce je imela katera podobno izkusnjo.

V petek sem naredila test nosečnosti  - negativen (zadnja menstriuacija 10.3), sedaj ne vem ce sem ga naredila res zelo prezgodaj. Ker naj bi user posted image  dobila sele 7 ali 8.4. Sam nisem mogla cakate, ker sem mela nekaj znakov da sem user posted image . Vceraj zvecer pa sem imela malo rjavega izcetka in sem se ze vstrasila da jeuser posted image . Samo danes zjutraj pa od user posted image  ne duha ne sliha. Tako, da je moznost, da sem noseca???

Ja saj vem, da moram se malo pocakati, samo vseeno, sem ze ful, ful neucakana user posted image user posted image .

A je mela katera negativen test potem pa je bila noseca????

Ko sem tole brala, je bilo kot bi brala sebeuser posted image Zadnja menstruacija 10.3., test nosečnosti včeraj in seveda jasen -.  O menstruaciji pa ni ne duha ne sluha.

(odgovor članu PPLP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2008 9:23:39   
D.Mateja
Ali si se naročila pri g.?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2008 9:28:40   
_sanja_*
Kdo? Jaz ali PPLP? Jaz še ne, bom še počakala nekaj dni. Glede tvoje težave ti pa res ne znam pomagatiuser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2008 9:32:27   
D.Mateja
Ja ti. Sej pri meni bo itak čas pokazal. Pa se bom naročila na ultrazvok pa bomo vidl. Samo bom še malo počakala, da se bo mel kaj vidt.user posted image  Če se je kaj prijelo. Drugače bomo pa še naprej veselo user posted image . Moj že komaj čaka, ker sedaj sva nekaj dni malo opustila razen v soboto zjutraj pa je popoldan mal priteklo krvi. Ampak sedaj je ni več. Bomo vidl, je rekel ta slep.

Navijam pa za vse da nas bo čim več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2008 9:32:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Razumem tvojo nepotrpežljivost, tudi sama sem bila takšna. Ampak... ker sem test naredila prezgodaj (mogoče dan ali dva PRED M), se mi je na prvem naredila samo senca namesto črtice. To me je čisto zmedlo, bila sem prav šokirana. Počakala sem še teden dni, test ponovila, bil je negativen. Jaz pa v jok. user posted image Menstruacije pa ni in ni bilo, zato sem čez teden dni spet ponovila test in glej - spet senca namesto črtice. Imela sem zelo malo nosečniškega hormona, ker je ovulacija nastopila zelo pozno. Za razliko od prvič se je ta senca čez pet minut pojavila kot prava črtica in zdaj sem le še 1 teden pred PDP.

user posted image user posted image user posted image user posted image pri meni še sence ni bilouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2008 9:35:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Ja ti. Sej pri meni bo itak čas pokazal. Pa se bom naročila na ultrazvok pa bomo vidl. Samo bom še malo počakala, da se bo mel kaj vidt.user posted image  Če se je kaj prijelo. Drugače bomo pa še naprej veselo user posted image . Moj že komaj čaka, ker sedaj sva nekaj dni malo opustila razen v soboto zjutraj pa je popoldan mal priteklo krvi. Ampak sedaj je ni več. Bomo vidl, je rekel ta slep.

Navijam pa za vse da nas bo čim več user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, mogoče pa je to touser posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.4.2008 10:24:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Držim pesti, mogoče pa je to touser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2008 11:16:15   
aqua77
Se podpišem pod to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?