Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: : Dobrodelnost Maria Galuniča 6.4.2008 13:47:21
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel Če je to seveda res kar pravi Galunič-pol vzamem vse besede nazaj. A se ti ne zdi malce absurdno, da mora tisti, ki je nečesa obtožen, dokazovati svojo nedolžnost ( seveda ne mislim v spolnem smislu )?
|
|
|
|
RE: : Dobrodelnost Maria Galuniča 6.4.2008 14:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
BV ste že Glede na to, da je zbral toliko dobrodelnih prispevkov si provizijo prej ko ne, zasluži! Res za vsako rit raste palica in naj useka po riti tistega, ki si to zasluži.
< Sporočilo je popravil caffee -- 6.4.2008 14:02:35 >
|
|
|
|
RE: : Dobrodelnost Maria Galuniča 6.4.2008 14:04:05
|
|
|
|
vesel
|
Ja seveda se mi zdi absurdno. Sj sm napisala,da vzamem vse besede nazaj-to mislim s tem tudi opravičilo. Mene je jezilo sam to,ker poznam ful folka,ki se majo kao za dobbre in nevem kaj in,da kao full pomagajo pa se je izkazalo da je vse ena velka laž. Zato me je mal presenetla ta izjava o Galuniču.Js načeloma nimam nčproti njemu,da pomaga revnim.Saj sama dobro vem kako je biti reven-sem občutila na lastni koži.
|
|
RE: : Dobrodelnost Maria Galuniča 6.4.2008 14:05:52
|
|
|
|
lindy
|
Jest pa verjamem, da je opravljal dobro delo in pomagal veliko ljudem v stiski!
|
|
RE: : Dobrodelnost Maria Galuniča 7.4.2008 10:13:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Presneti dolgi gob%%%$#$#ci! V kaj vse se vtikajo nekateri! Me zanima, če je oseba, ki je sprožila ta val kritik, že sama kdaj darovala za revne in se tako angažirala kot Mario!!!!!! Gotovo, ja!
|
|
|
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
16%)
Betka (
20%)
ali Blažka? (
63%)
Število vseh glasov: 359Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!