Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 5.4.2008 21:09:26
|
|
|
|
NEVA-1
|
Moj odgovor ti verjetno ne bo v pomoč, ali pa... U glavnem moji mami se je isto dogajalo in ona enostavno čaka, da pride program do mehčanja in takrat vlije not mehčalec, jaz bi verjetno vedno zamudila, mogoče bo boljše poklicat kakšnga mojstra...
|
|
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 5.4.2008 21:15:37
|
|
|
|
Paštetka
|
Res mi ne pride v poštev, ker perem samo v soboto in nedeljo in potem skoz nekje lečemo. pridemo domov le, da ponovno naložimo stroj ali sušilec
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 5.4.2008 21:52:10
|
|
|
|
ona
|
Jaz imam tudi iste probleme in pri dveh pralnih strojih in tud jaz enostavno zaženem ko mi stroj konča še eno splakovanje in noter dam mehčalec
|
|
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 5.4.2008 21:52:20
|
|
|
|
ANEJ01
|
jaz imam iste probleme kot ti.In sem naredila tako kot je rekla že NEVA-1 ker drugače ni šlo.Počakam da pride na mehčanje ali pa ko opere prevrtim nazaj.
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 6.4.2008 7:46:16
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Jaz imam tudi iste probleme in pri dveh pralnih strojih in tud jaz enostavno zaženem ko mi stroj konča še eno splakovanje in noter dam mehčalec Jaz počnem isto.
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 7.4.2008 11:45:32
|
|
|
|
mily
|
Pomoje je napaka na stroju. Probi še drug mehčalec. Tudi meni ne pade na pamet, da bi stala zraven, da bi pravi čas vlila mehčalec not. Samo na mehčanje pa ne morem dat, ker je stroj tak, da mora dat cel program čez.
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 7.4.2008 16:39:27
|
|
|
|
honey
|
Jaz imam tudi večino časa Mullerjev mehčalec, pa mi nikoli ne steče ven. Mogoče pa ga daš preveč To sem jaz enkrat naredila, ker se mi je ulilo v predalček in potem sem pogledala in je bil prazen. Ponavadi dam samo toliko mehčalca, da je prekrito dno - več ali manj so zdaj vsi mehčalci koncentrirani in ga je dovolj čisto malo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2008 13:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 24.4.2008 8:35:59
|
|
|
|
mayy
|
Jaz pa počakam da si stroj natoči dovolj vode potem pa dam mehčalc.
|
|
RE: Mehčalec odteka iz predalčka 24.4.2008 12:08:29
|
|
|
|
Tajduška
|
tudi meni se je že zgodilo ampak če sem vlila not preveč mehčalca, potem se loputica aktivira in steče ven. probaj dat manj mehčalca!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.