Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čutiti otročka v 26. tednu 5.4.2008 15:07:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr men je blo tud nekako tko, enkrat oreng drugič nič,...Sedaj, ko grem pa roti koncu nosečnosti pa se čedalje bolj premika, saj mu zmankuje placa.
|
|
RE: Čutiti otročka v 26. tednu 5.4.2008 15:42:13
|
|
|
|
novopecena
|
dokler se premika ni panike-gibov mora biti vsaj 10/dan če otroka ne čutiš tolikokrat ali pa ga en dan sploh ne čutiš obišči G
|
|
RE: Čutiti otročka v 26. tednu 5.4.2008 15:47:19
|
|
|
|
frutka_
|
Pety pri meni je podobno. Ko se uležem, in se osredotočim na brcike, ravno ne brcne . Ko sedim pri mizi in imam trebuh celi "zmučkan" pa brca kot nora, ker jo najbrž stiskam . Poglej, če nisi ziher pojdi raje do ginekologa in se pokaži, da boš bolj mirna. Ampak po mojem ni panike. Jaz bi se ustrašila, če bi trebuh začel redno otrdevat, izcedek bi bil obilnejši, slabosti,... Nekje isto sva noseči in pri meni kakšen dan brca kot zmešana in pride dan, ko je čisto mirna. Brca pa podnevi in ponoči...kaj to pomeni?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?