|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čutiti otročka v 26. tednu
5.4.2008 14:38:34   
pety78
Od včeraj opažam bistvene spremembe pri gibih otročka. Prej je bila skozi cel dan kar pogosto aktivna, sploh zvečer, včeraj pa skoraj nič. Tu pa tam kakšen gib, bolj rahel. Danes pa isto...user posted image

Malo sem zaskrbljena. user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 5.4.2008 14:39:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čutiti otročka v 26. tednu
5.4.2008 15:07:57   
Srčekgirll
Pr men je blo tud nekako tko, enkrat oreng drugič nič,...Sedaj, ko grem pa roti koncu nosečnosti pa seuser posted image čedalje bolj premika, saj mu zmankuje placa.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 15:42:13   
novopecena
dokler se premika ni panike-gibov mora biti vsaj 10/dan
če otroka ne čutiš tolikokrat ali pa ga en dan sploh ne čutiš obišči G

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 15:47:19   
frutka_
Pety pri meni je podobno. Ko se uležem, in se osredotočim na brcike, ravno ne brcneuser posted image . Ko sedim pri mizi in imam trebuh celi "zmučkan" pa brca kot nora, ker jo najbrž stiskamuser posted image .
Poglej, če nisi ziher pojdi raje do ginekologa in se pokaži, da boš bolj mirna. Ampak po mojem ni panike. Jaz bi se ustrašila, če bi trebuh začel redno otrdevat, izcedek bi bil obilnejši, slabosti,...
Nekje isto sva noseči in pri meni kakšen dan brca kot zmešana in pride dan, ko je čisto mirna. Brca pa podnevi in ponoči...kaj to pomeni?!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 18:10:32   
Anonimen
Pušenjak pravi, da tam okoli 26. tedna tudi obilno nastaja plodovnica in je zato tako. Verjetno torej ni panike. Pri meni je bilo isto ravno okoli 25. tedna.
In tudi zdaj, v 32. tednu en dan brca skoraj cel dan, naslednji dan je pa user posted image  bolj miren in je le sem in tja kak premikec.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?