|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlika med + in -
5.4.2008 9:57:37   
aqua77
Pozdravljene čvekice!

Sem odprla novo temo, ker se mi zdi, da nas več, ki se vsak mesec trudimo in delamo na user posted image  to zelo zanima.

Sprašujem vse srečke nosečke:
Kateri znaki so bili drugačni, ko ste zvedele da ste user posted image , od tstih, ki napovedujejo user posted image  vsak mesec?
Vse smo namreč pozorne na znake, ki nam jih pošilja naše telo in smo pogosto v dvomih ali se napoveduje user posted image  ali pa je tako težko pričakovana user posted image .
Pa hvala za odgovore!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlika med + in -
5.4.2008 13:49:28   
babyg
O super tema! Tudi mene to zanimauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 13:50:21   
aqua77
Ja sam kaj ko nam nobena nič ne pove! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 13:53:58   
babyg
Upam da ne bova same odkrivale kako in kaj?! user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 13:58:04   
aqua77
A si predstaulaš!!!user posted image user posted image user posted image

Bova basale ena drugo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 13:59:40   
Barbk
Bom jaz piskrček pristavla. user posted image  Sam, če bo kaj pomagal, ker ko sem prvič zanosila (no drugič-prvič je bil žal ss) se z znaki sploh nisem tolk ukvarjala kot zdaj. Zdaj se mi zdi, da imam vse tako čisto drugače po porodu. user posted image  No v glavnem takrat sem bila res čisto mirna, skulirana (verjetno, ker me je G pregledala ravno v času O in midva sva seveda že par dni prej in par (beri veliko user posted image ) dni kasneje na veliko user posted image ), ker sem bila skoraj 100% prepričana v uspeh. Kje je zdaj ta moj optimizem?user posted image  Me je pa precej križ bolel in bradavičke sem imela čist vijolčne (smešne so bile user posted image ), pa vse žile po telesu, sploh na predelu jošk so se precej izrazito vidle. No zdaj pa se mi zdi, da me vsak mesec to daje. user posted image  Upam, da sem kaj pomagala. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2008 14:09:36   
aqua77
Vsaka informacija pomaga!! user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi pa zanimivo to, da sem že parkrat mislia da nam je ratalo user posted image , pa so bili vsi znaki lažni.user posted image Sicer imam enega angelčka že doma, drugega pa delamo zdaj že kar nekaj časa. Tud jaz se v prvo sploh nisem obremenjevala, je kar ratalo takoj. Verjetno zato ker sem bila kar nekaj let mlajša...user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2008 14:17:49   
babyg
A ni to smešno, da najdem vsak znak,če ga hočem. Od ovulacije naprej. Mi je pa zanimivo izvedet izkušnje drugih.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2008 14:31:03   
babyg
Mene najbolj zanimajo znaki od O do (ne)pričakovaneuser posted image ! Če so sploh že prisotni.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2008 14:44:37   
kmarija
Bom pa še jst piskerček pristavla user posted image
Lani, ko še nisem vedela,  da sem user posted image , se mi je full čudno zdelo, ker  sem pred user posted image  imala občutljive in otekle joške in je to kr trajal in trajal .... do testa user posted image
Ponavad so me prsa bolela dan - dva pol pa je prišla user posted image  in se je vse poštimal.
Aja pa še predno sem zvedla za nosečnost, se mi je prvič v življenju skos pehal (cele dneve) user posted image , pa prebavne motnje sem dobila user posted image . Sem mojga potem hecala, da so njegovi prebavni geni k meni prešli user posted image
Upam, da vam kej pomaga, pa navijam za vse, ki želite postati user posted image

< Sporočilo je popravil kmarija -- 5.4.2008 14:45:16 >

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2008 15:21:56   
_ancica_
Hm...tezko vprasanje zame...moji znaki niso nic posebnega, kot ponavadi pred M. Jaz se vedno ne morem verjeti in na momente se mi se vedno zdi, da bo user posted image vsak cas tu. user posted image Edino kar opazam zadnjih nekaj dni so bolece prsi...aaaaauuuuuuu, ze tri noci spim z modrcem. Bolijo me pa cele, pa bradavicke so ful obcutljive in rahlo srbijo user posted image Aja pa spodaj imam obcutek napetosti in v krizu me zbada (sicer sem pa vedno pred M imela tak obcutek). To pa je vse. Aja se nekaj...ta obcutek prihajajoce M (zvijanje, bolecine v krizu) trajajo ze dober teden...ponavadi pa se mi je vlila po parih dneh opisanih bolecin.  

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2008 19:25:12   
sunny24
Meni je pa non stop se gor dvigovalo- sem kupčke podirala vsake 2 minuti user posted image , pa vrtelo se mi je, pol pa so začeli še joški...matr je to bolelo. Sicer se je končalo s ss februarja v 7.tednu, smo že v novi borbi! :)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2008 19:39:17   
Mijavček
Moji znaki so bili čisto enaki za +, kot za -. Vse isto, razen, da M pol ni blo in da je bil test +. Značilni znaki so se pojavli šele po testu; drugačne prsi, non-stop na WC, mal čudne kombinacije hrane..., slabost se pojavila tri tedne kasnej.
Vglavnem pred zaostankom M, vse isto!!! 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2008 19:52:00   
Anonimen
Bom rekla samo to slabost po kavi in napete prsi. Slednje sem pripisovala temu, da se bliža M.user posted image Ko pa mi je vedno po kavi postalo slabo pa sem začela sumit za kaj gre in sem šla po test. user posted image Ja kava je pri meni super nosečniški tester. user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2008 20:15:54   
Clavdy
Jaz sem se pa spraševala: za kva hudiča imam tako mastne lase, da jih moram prat skoraj vsak dan? Res čudn.
Drugače pa sem imela podobne znake kot ostale: boleče prsa, šraufanje, stalno sem hodila na wc, no po 5 dnevih zaostanka sem pa test naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2008 20:21:46   
rija
nobene razlike.

edino obešanka v sekretu je imela neznansko močan vonj...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2008 18:55:38   
babyg
Jaz bom pa spet "obudila" to temo. Dajte punce, ki ste že v "dvojini" (user posted image ), pomagat nam, ki vsak dan najdemo kakšen znak! Kdaj ste začele opažat znake,splo tiste pred user posted image ?

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2008 19:25:56   
Taula
Moji znaki...ko nisem bila user posted image , sem jih vsak mesec imela ogromno. Od bolečih jošk, do čudnega okusa v ustih.user posted image  Pa je prišla user posted image . Ko sem bila noseča, me je ful bolel trebuh..kot bi prišla M, pa je ni in ni bilo. Edini drugačen znak je bil da me je nenormalno bolel križ in ful sem bila utrujena. Mislila sem da je to zato, ker imam krče za M.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2008 19:51:03   
jagodinka
No naj se se jaz pridruzim...
Noseca sem bila ze dvakat (prvic ss, drugic IMN)... Upam da sem zdaj tretjic (cakam do petka in potem nardim test, user posted image  bi pa mogla priti vceraj pa jo se ni)...

Prvic mi je dolocena hrana tako smrdela, da nisem mogla zraven stat in vohat... res sem vse vonje ful izrazito vonjala...
Drugic sem bla tecna ko hudic... pa utrujena...
Upam da sem zdaj noseca tretjic.... napete, zelo bolece prsi ze 10 dni, krci v spodnjem delu trebuha in pa utrujenost...

Drzim pesti za vse, ki upamo...
LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2008 21:48:00   
Anonimen
V prvo, ko sva delala na naraščaju, sem vsak mesec imela en kup znakov, pa nikoli noseča. Potem pa sem mesec predno sem zanosila imela prvič boleče zize in sem že mislila, da je to to, ampak je prišla M točno... No, naslednji mesec so me zopet zize bolele, pa sem bila noseča. user posted image Pa kar se še spomnim, da je pri naši hiši "plin uhajal" na veliko. user posted image user posted image user posted image Pa sem zelo velika ljubiteljica sladkega, ampak na začetku nosečnosti tud celega piškota nisem mogla pojest, se mi je sladko tolk gabilo... Aja, pa glavoboli... vsaj 4-krat na teden me je glava tolk bolela, da nisem tisti dan bila čist aut! Pa v jajčnikih me je noro špikalo - ko sem kihnila lai naredila kakšen hiter gib me je tolk zabolelo, kot bi me kdo z nožem.
V drugo - ko sem imela februarja ss, pa sem imela edino glavobole...

(odgovor članu jagodinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?