Nyah*
|
Draga moja caffee! V prvo sva bili v enakem pricakovanju, z izjemo, da je bilo pri meni od prvega do zadnjega dne vse bp, nosecnost kot v pravljici,... Potem je sledilo, neprespane noci, jok, krci, dojiti nisem mogla- ni bilo mleka, zato depresija, jok se z moje strani, obcutek, da sem slaba mami,.... Za drugega sem se tezko odlocila. V prvo je trajalo pol leta, da sem zanosila (sindrom PCO), je ratalo in sva bila srecna, srecna,.... Za drugega sem dolgo razmisljala, ali sploh bi,.... pa sva se o tem zacela pogovarjat, pa je ze po prvem pogovoru skoraj ratalo, beri zanosila TAKOJ . Neverjetno, jaz sem pa hotela imeti vsaj 3 leta razlike, .... Po drugi strani je bilo idealno glede sluzbe, razrednik do konca sol. leta, potem za leto dni porodniska, pa spet nazaj v svoj razred.... A glej ga, zlomka, sedaj imam jaz tezave, ki si jih imela ti v prvo. Razpiranje MV, migrene, pocitek in lezanje, groznja prezgodnjega poroda , nic mi ni prisparano....pa se Najo imam, ki je sicer nezahtevna podnevi, ampak ponoci spimo komaj zadnji teden, brez flaske in joka....Ne smem jo dvigovat, ... Mogoce bo pri tebi kontra, bos v drugo ko rozica, ali pa tudi ne, zagotovil ni. Ampak tvoja princeska bi bila druzbe vesela, verjemi mi..... sploh pa, ce je zahtevna, trmasta, bo morala zaceti deliti pozornost in vse ostalo se z nekom, pa se bo iz tega kaj naucila . Jaz sem prvi mesec jokala, zaradi Naje, ker je se tako majhna, pa ne bo vec edinka, zaradi sebe, ker me je bilo strah, zaradi stanovanja, ki se ni urejeno in zamenjano,...Komajda sem shujsala, pa spet zanosila,... Sedaj se veselim, vsakic ko me brcne, mi privabi nasmeh na obraz, pa solze ganjenosti v oci. Vesela sem, da mi je bilo dano se enkrat zanositi, kljub tezavam, ki jih sedaj imam... Amaok tako cutim jaz in moj mozek. Zelo pa cenim tiste, ki se zavedajo, da si zelijo le enega otroka in pri tem ostanejo. Kje pa pise, da moramo vsi imeti po vec otrok? Imas jih toliko, ko si jih zelis (eni celo 5 ), kolikor si jih sposoben ziveti in kolikim si se pripravljen posvecati. Srecno, da bi premostila strah in se podala v nove boje !
< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 13.4.2008 13:38:26 >
|