Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ima katera tole izkusnjo... 5.4.2008 8:39:32
|
|
|
|
Bety upa
|
Nasvet?!?! hmmm.....Upaj, da je to to!!! Lahko narediš BC, ki je bolj občutljiv. CB pokaže, če je v krvi 40 enot nos.hormona. BC pa pokaže že 10 enot. Tako....Pa srečno...
|
|
|
|
RE: ali ima katera tole izkusnjo... 5.4.2008 8:58:04
|
|
|
|
aqua77
|
Meni je prejšen mesec tako pokazalo! Pa žal ni bilo nič! Upam pa, da bo tebi uspelo!!!!
|
|
RE: ali ima katera tole izkusnjo... 5.4.2008 9:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na tvoj opis stanja je razbrati, da se je samo prečna črta malo razmazala navzgor. Ne vem, ker CBja nisem nikoli delala, slikice pa tudi nisi prilepila. Pri BC mini se to ne more zgodit, ker nosečniška črtica nastane prej kot kontrolna (oz. lahko se pokaže kasneje, urin gre prej čez). Baby Check mini dobiš v vsakem DMu, 2 sta not in je veliko cenejši kot CB. Hočem povedat, da ni taka škoda, če si pač firbec in ne zdržiš
|
|
|
|
RE: ali ima katera tole izkusnjo... 5.4.2008 10:02:07
|
|
|
|
šnucika
|
tudi jaz sem dvakrat dvomila v CB...ker tisti plusi so tako neizraziti.Prečna črta je bila čisto temna,navpična pa komaj vidna.Potem sem kupila drug test,se mi zdi,da BC in je bilo lepo razločno videt . Počakaj,ali pa probaj z drugim testom.
|
|
RE: ali ima katera tole izkusnjo... 5.4.2008 10:08:39
|
|
|
|
Ro.Na
|
Jaz sem 4x (z presledki) delala test s CB-jem in je bil vsakokrat negativen, čeprav se je kasneje izkazalo, da sem bila že precej (2,5 mesecev) noseča
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
izbira imena za moja dvojčkanosečka semkatero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?lovro-jure (
38%)
jon-luka (
15%)
aron-lan (
9%)
jaša-rok (
12%)
tijan-amadej (
12%)
matej-staš (
13%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!