Paštetka
|
Ja, je smešno, ker potem bi vse solate sploh tiste, ko so tedne v šparu na policah, sadje, meso, ki ga termično obdelamo... bilo po 10 minutni termični obdelavi brez vitaminov. Saj ne pravim, da vsi vitamini ostanejo noter. Vseeno jih pa definitivno več ostane, kot če bi vse to kuhale v navadnem mleku ali na vodi. ALI? Pa tukaj se ne gre za PITJE AM, ampak za KUHANJE oz. priprave GH. Torej, eno je da spije flaško mleka z vsemi vitamini in minerli, drugo je pa če se v tem mleku kaj skuha. Torej če kaj skuhaš v AM, definitivno ta hrana še vseeno vsebuje več vitaminov in mineralov, kot riž kuhan na vodi ali v alpskem mleku. KAPIŠ? Odsvetuje se kuhanje samega AM in potem to pitje. Zato, pa piše, kako se ga pripravi za samo pitje mleka. Pa jaz ne vem, česa ne štekate . Pa nihče se iz nikogar norca ne dela, samo sprašujem se kje včasih pobirate take, da se AM ne sme uporabljati pri kuhanju pudingov, rižev, gresa... pri uvajanju GH. Upam, da se zdaj razumemo. Za pitje oz, uživanje samega mleka se AM naj ne bi kuhalo, ker bi dojenček res dobil premalo vitaminov. Če se pa na AM pripravlja hrana, pa je to več kot odlično oz. OK oz. boljše kot na navadnem ali alpskem mleku. IN TUKAJ GOVORIMO O KUHANJU GRESA za božjo voljo ženske. Zaradi mene pa ga lahko skuhate s svežim kravjim mlekom, če hočete. jaz sem samo povedala s strokovnega vidika, kako je, glede na to, da sem se to učila, preštudirala x literatur na to temo in kako so mi to svetovali oz. potrdili v posvetovalnici.
_____________________________
http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html
|