|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živim...
3.4.2008 20:39:57   
divadana
Pozdravljeni!!

Zdi se mi, da me ni bilo že celo večnost na forumu.... Verjetno sem prebrodila vse težke težave, ki sem jih imela... z mojim fantom!! Nekateri se me bote spomnili, nekateri pa ne... Nič za to... Vseeno sem vsem lepo hvalžena, ker brez vas ne bi šla naprej... se rešla depresije in črnega pogleda na življenje!!
Sedaj mi je lepo... tudi z vašo pomočjo!! Tega ne bom nikoli pozabila in lahko vam rečem, rada vas mam in še vedno se bom obrnila na vas..., ker različna mnenja ti mogajo odpreti oči, da čim prej spoznaš in ugotoviš... Ampak dejstvo je, da lahko ti še nevem kdo govori kaj moraš naredit.... TO MORAŠ SPOZNATI SAM!!! PA TUDI ČE 100X greš z glavo skozi zid....

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živim...
3.4.2008 20:44:05   
Muca Copatarica
Pozdravljena!
Jaz se te ne spomnim, ampak s tem, se pa definitivno strinjam s tabo, ker sem imela sama izkušnjo s tem....

Ampak dejstvo je, da lahko ti še nevem kdo govori kaj moraš naredit.... TO MORAŠ SPOZNATI SAM!!! PA TUDI ČE 100X greš z glavo skozi zid....

Pa dobrodošla.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 20:45:09   
divadana
aja pa še to da povem.... da sem imela mislim da tir nicke.... briky, pa zdej se žal ne spomnim več user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 20:47:12   
Anonimen
Lepouser posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 20:47:51   
divadana
Pozdravljena Muca Copatarica.... Hvala za dobrodošlico....

Ja, lepo je ko spoznaš sam tisto, kar ti že vsi okoli toliko časa govorijo....user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 20:48:46   
divadana
o Karin...user posted image   Ti si tud mela, fanj nasvete.... hvala ti... tle sem prišla iz roba obupa... NOVA SEMuser posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 20:50:43   
cina
Čeprav te prvič berem, sem ful vesela zate. Pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 20:50:46   
Anonimen
No dobrodošla nova nazajuser posted image

Življenje nam meče kamne na pot zato, da jih zlagamo na kup in se povzpnemo višje.

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 21:49:34   
lelaval
sem prišla iz roba obupa... NOVA SEM

Me veseli, da ti je uspelo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 23:09:01   
Anonimen
jst se spomnem te slikce, super zate, da si rešila stvari, želim ti veliko sreče še naprej.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 23:19:28   
Anonimen
Ja fajn :)

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2008 6:32:11   
srki
Ja, jaz se te spomnim pod starim nickom. In lepo, da živiš, kot želišuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2008 9:03:27   
snake
jaz se te spomnim.... dobrodošla nazajuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2008 9:56:22   
maruškaŠ
Jaz se tut spomnim tvoje zgodbe. Zelo dobro.

Predvsem user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti je uspelo prebrodit vse slabo. A si še vedno s tem fantom al sta šla narazen?

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2008 13:58:37   
smigli
Se te ne spomnem, ti pa čestitam in želim vse dobro user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2008 17:27:15   
divadana
hvala vsem.....user posted image user posted image

Maruška š.,... uglavnem s tem fantom nisem več!! Klical me pa je pred 14. dnevi in mi začel govoriti, kako je bil neumen, da šele sedaj se zaveda kakšne napake je delal in da je full premišljeval.... in bla bla bla... Poslušala sem ga, ga tudi razumela... a rekla sem mu... Še tisti kanček ljubezni ki sem gojila do tebe, si ga ubila pred 3 meseci ko sva končala... Žalosto je, da sem ti to dopovedovala več kot dve leti... in to ugotoviš sedaj po treh mesecih ko sva narazen!! Ne čutim nič do tebe sploh pa ne čutim več, da bi karkoli imela s teboj!!

Do tega je bilo zelo težko pridt:
Lahko se zahvalim sebe, da sem prišla do tega spoznanja...
Prvo stvar, ki sem naredila je bila ta, da sem dala sebe na prvo mesto, svoje želje... prilagajala, sem se še vedno, ampak pomembna sem bila jaz in noben drug (ne mislim egoistično)... Tako se mi je počasi začela opirat pot spoznanja... Ampak skozi to sama nisem šla... Pomagala mi je najboljša kolegica in ena nova oseba, ki sem jo spoznala... ta pa je bila vedno ob meni in je še sedaj...! Ja ta oseba je enstavno čudovita oseba... rada ga mamuser posted image

...nekdo ti mora odiprat oči...
...nekdo te more voditi skozi to pot... sam ne moreš... ne preneseš, ker je težka pot...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?