|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecina v trebuhu
3.4.2008 19:46:00   
Brolgi
Ojla,

mene pa danes ze cel dan ob kaksnem bolj naglem gibu, ce se sklonim ali se primem, zaboli v zgornjem delu trebuha, tako bolj na sredini. Sem namrec v 30. t nosecnosti in otrocek se cel dan veselo premika. Zelo me pece tudi zgaga, pa sem ze mislila, ce je mogoce od tega. Je pa res, da sem ze od prejsnjega tedna bolj aktivna in skoz na nogah, ker prenavljamo stanovanje.

Ima mogoce katera podobno izkusnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolecina v trebuhu
3.4.2008 23:11:32   
benika
Ja, mal bolj bo treba počivatuser posted image  Med 1user posted image  smo tudi mi prenavljali stanovanje in vem kako to zgleda. Bolečine se pa verjetno res pojavljajo zaradi napora. Jah nič, počivat!

(odgovor članu Brolgi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolecina v trebuhu
3.4.2008 23:38:09   
sandra85
js bi ti tudi predlagala, da počivaš!
js sem bila med user posted image 3x v bolnici glih zaradi takih bolečin in občasnih prezgodnjih krčev (popadkov) čuvaj se še par tednov

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?