|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se otrok umiri
3.4.2008 9:13:52   
Anonimen
Sem v 37 tednu in že dva dni se mi zdi, da ful manj čutim otroka kot prejšnje dni. Čez dan ravno toliko da se še kaj premakne, zvečer mi pa ne da spat, ker toliko rogovili.
Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili, pa me zanima kdaj in koliko dni , tednov pred rojstvom je to. Hvala bogu , da imam angelsound, da vsake tolk časa preverjam, če je vse uredu, ker drugače bi po mojem vsake tolk časa letela v porodnišnico.
Hvala in lep pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se otrok umiri
3.4.2008 9:14:46   
Naja31
Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili,

Ni nujno. Eni se, drugi pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 9:36:45   
2suzika7
Lahko se zelo zgodaj umiri ali pa kot moja, ki mi je še v porodni delala preglavice. Med popadki je tako pobrcala, da so zvezdice švigaleuser posted image .
Pri vsakem porodu, pri vsaki user posted image  je drugače. Glavno je,da se ti popolnoma ne umiri in če se ti slučajno, da to opaziš in se greš hitro pokazat. Srečno!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 10:04:30   
urskas
moja je fejst brcala še med porodom. user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 10:10:43   
andrejkam
PDP sem imela pred enim tednom, pa se še ni umiriluser posted image
Mogoče je bil ene dva dni manj poskočen in g je rekla, da je pomembno, da naštejem vsaj 10 gibov čez dan.
Lepo migajta!

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 10:14:11   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili,

Ni nujno. Eni se, drugi pa ne.

Kot pravi Naja, meni se ni. Zvečer je bil še najbolj aktiven.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 10:52:22   
Anonimen
Bi se  mogeluser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 11:08:13   
TinKiCa1
Pri meni je bla celo nosečnost tolk aktivna, da sm misnla, da bo kr vn pogledala user posted image Ene dva tedna predno sm rodila se je pa čez dan kar umirila, je pa res, da je bla zvečer pa zlo živahna user posted image Aja, pa 14dni sm prej rodila, se pravi nekje od 36 t je čez dan vsaj mal spalauser posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 11:32:14   
andrejkam
Mogoče bom usekala mimo, ampak mislim, da je odvisno tudi od tebe.
Ko sem bila na zadnjem ctg, je mali kar spal in tisti dan res nisem veliko jedla. Pa mi je sestra kar med ctg-jem dala en piškot ... in čez kako minutko se je črta na listu precej razmigala. Pol je pa rekla, da je le rabil "en pospešek".

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?