Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 3.4.2008 6:12:54
|
|
|
|
*Uršula*
|
Ne ne nobiš. mi imamo alergijo na jajca - prav tako na rumenjak in beljak in lecitin in arašide in smo dobili zavrnjeno.
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 3.4.2008 6:13:38
|
|
|
|
*Uršula*
|
sem pozabila dodati - imamo tiudi atopijski dermatitis
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 3.4.2008 8:52:01
|
|
|
|
ma19teja
|
Živjo, žal ne dobiš. Naš večji ima AD, enake alergene + na pelode trav, mačjo dlako... - ravno včeraj sem dobila zavrnjeno tudi pritožbo. Odgovor: premalo alergenov... ??? Štejejo samo jajca+mleko+pšenica... Lp, Mateja
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 3.4.2008 10:43:43
|
|
|
|
noe
|
Mi smo pa dobili. Alergije:rumenjak, beljak, lešniki, pasja dlaka, pršica, vsi e- ji , lecitin. Zraven imamo še bronhialno astmo (2 vpiha na dan) in atopični dermatitis.
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 3.4.2008 20:19:25
|
|
|
|
tatam
|
Naš ma alergijo na mleko,ponavljajoče abscese,pa še fizioterapije po novem.In smo dobili odobreno!Kaj pa je blo odločilno ne bi vedla!
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 18.4.2008 16:24:28
|
|
|
|
izabella1
|
Kje pa ste vložili prošnjo? Pri nas imamo cel kup potrjenih alergij pa nič
|
|
|
|
RE: atopijski dermatitis dodatek za nego 18.4.2008 22:52:03
|
|
|
|
amy26
|
tudi jaz sem dobila zavrnjeno, pa ima atopični dermatitis in pa alergična je na mleko, jajca, pšenico, krompir, arašide, sojo. sem pa oddala pritožbo in upam da bo ugodno rešena saj so za obrazložitev zakaj ne potrebuje dodatka navedli da je alergična samo na pšenico in mleko, a mleko dobi na recept. seveda sem jim še enkrat skopirala izvide kjer jasno piše da je alergična na vsa osnovna živila in da si naj malo bolje pogledajo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?