|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kiddy life pro
2.4.2008 23:13:11   
marinah
zanima me če ima katera izkušnje z avtosedežem kiddy life pro; kdo je proizvajalec, kje ga prodajajo, kakšna je njegova uporabnost ali mora biti mizica vedno priterjana in kako se z njim ravna (težek za nastavljanje itd...)
Vljudno priosim za čimveč vaših izkušenj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kiddy life pro
9.4.2008 18:32:48   
sonchek
očitno jih nobena nima, ker tudi mene to zanima...
Videla sem da so najbolje ocenjeni avtosedeži
http://bp3.blogger.com/_sgZuF98JW14/RqB54zzqgiI/AAAAAAAAACE/xf2LlB3WzKY/s1600-h/test+AMZS+2007+slika.JPG
za skupino od 1-3...in me res zanima malo več o tem...vem sam to da jih prodaja Quelle..
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu marinah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 22:36:54   
draja
Jaz sem jih gledala v Arielu, kaj več ti pa ne znam svetovati, ker se nismo odločili zanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 22:41:34   
Anonimen
kakšna je njegova uporabnost ali mora biti mizica vedno priterjana in kako se z njim ravna (težek za nastavljanje itd...)

Uporabljaji tistega do 18 kg; ne vem, ali je bil pro ali ne user posted image .

Sluzil je dobro, mizica je bila vedno pritrjena, malecka se ni bunila zaradi nje. Prodajali so ga vcasih v Arielu, zdaj ne vem. Bil je Isofix, tako da ga ni bilo treba nastavljati. Zrahljal se je varnostni pas in potem zategnil.

(odgovor članu marinah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2008 12:39:21   
Naja30
Ko sem dala svojo hčerko v trgovini v ta sedež, je ravno 30 sekund zdržala v njem, pol pa začela ven rint. Tista mizica ji ni bila pogodu user posted image  Tako da smo se odločili za drug sedež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2008 19:26:47   
kapesanta
mi ga imamo in je super. Not smo ga dali nekje pri 9M, tko da ga zdaj uporabljamo eno leto. Kupili smo ga v Arielu - verjetno ga bo zdej prodajal Babycenter - kontaktiraj jih preko maila.
Mizica se uporablja do 18 meseca in je obvezna, ker nima pasov - to je tudi prednost, ker ga ne morejo poškodovati pri trku. Pa v primeru trka ima garancijo - pošlješ ga nazaj in dobiš novega, ne glede na to ali je bil dejansko poškodovan (tko piše na garanciji).
Nastavljanje je pa tko - tko. Moraš dat dol blago na hrbtu, pa neko plastiko in nastaviš - ampak to smo do zdaj šele enkrat naredili. Ima vložek na sedežu, ki ga odstraniš, ko je dost velik (nekje pri letu in 8 mesecih smo ga odstranili mi). Pri nogah se pa potegne ven, tko da lahko nastavljaš glede na dolžino nog.

Edino neki pa ni fino: ko zaspi moraš ustavit in odpet pas ter stolček prebrnit, ker ma neko nogo zadaj. Mi smo to hotl narest 3x pa se je zbudu, tko da zdej pač spi v pokončnem stolčku, pa ga mizica fino drži in nič ne opleta z glavo.

Če te še kaj zanima me pa kontaktiraj na ZS.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 11.4.2008 19:35:45 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 5:47:38   
muška
Jaz ti bom povedala samo mojo mini izkušnjo, v glavnem šli smo ga kupit, sem se 100% odločila, ker je varen in lep itn,... no v trgovini sem si izbrala že barvo, potem pa reče mož, da bi poskusila malega dat v sedež. Ja malo morgen. Ko je videl tisto mizico je dobil skoraj histeričnega. Ni šans, da bi sedel s tisim user posted image  . Sem bila kar razočarana, no potem smo šli po Roemerja, tam pa ni bil problem user posted image  . Aja, še to, tale kiddy se mi je zdel malo ozek, saj smo se kasneje s puncami pogovarjale da ni, no meni je tam v trgovini deloval.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 22:30:37   
sonchek
ok..sej je res da je una mizica spredaj, ampak če to pač pomeni največjo varnost za otroka, mislim da je to najvažneje..bom pogledala še malo naokoli in ga seveda prej sprobala,....
...če bo mala notri zadovoljna ga vsekakor kupim, ker mi njena varnost največ pomeni...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 22:41:42   
Lunc_a
Mi ga imamo.In je super.Kar se tiče da je ena rekla,da je preozek,se nastavljalo tile bočne zaščite,za glavo in tista roka ob straneh.naš se je tudi bunil na začetku,a en rek pravi kar se  mora se mora in otrok se navadi.varnost je na prvem mestu.Mi ga ne menjamouser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 8:17:11   
maja1488
Jaz sem ga gledala, pa se mi je zdelo, da bi otroku tam pri mizici nogice švicale, ker je pena pa tak čuden material. A jim ni nič vroče pod tisto mizico? A se sploh dotika nog? No jaz je potem nisem niti probala noter dajat.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 10:18:14   
kapesanta
nč noge ne švicajo - je še prostor med nogami in mizico - sploh se mi zdi da je kar dost na komot noter - je pa tako oblikovan, da se ne more preveč premikat, kaj šele ven zlest.
Ker je tako zaprt poleti švica v hrbet - samo to je pa tudi v navadnem sedežu, ki ga včasih uporabi mami.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 15.4.2008 10:20:20 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?