|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spletna trgovina Mercator
2.4.2008 17:54:03   
Anonimen
Pozdravljene.
Mene pa zanima, koliko jih vas naročuje preko Spletne trgovine Mercator in kako ste kaj zadovoljne? Jaz sem naročila drugič in nimam pripomb. Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spletna trgovina Mercator
2.4.2008 19:41:49   
Naja31
Jaz redno naročam preko spleta in sem zelo, zelo zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 21:10:21   
Anonimen
ali lahko kaj več povesta o tem...kako to poteka....naročiš...pripeljejo...ali kaj...nisem še nikol tzega delala.....

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 21:49:14   
Naja31
greš na www.mercator.si, se prijaviš v e-trgovino, izbereš izdelke, določiš uro dostave in ti dostavijo.
Če je manj kot 60 eurov, plačaš 3 eure za dostavo, nad 60 eurov nakup pa je dostava zastonj.

ampak tega ne počnejo po celi Sloveniji, ne vem pa od kje si ti.

Meni je to super, za naročanje večjih nakupov, za pijačo, pralni prašek, večje zaloge, pa še v 3. nadstropju živimo in se nam ni treba matrati z nošenjem. se mi pa dostavljalci kar zasmilijo ker komaj dosopihajo do vrha s težkimi škatlami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 22:26:07   
Putka
Jaz tudi naročim šteko mleka, pa praške, sokove, olje in moko... ta težke zadeve in jih prinesejo v stanovanje.

Ampak cen pa nisem nikoli primerjala. A je kaj dražje kot v sami štacuni? Ker Mercator je že itak dražji kot drugi..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2008 22:27:51   
Naja31
Mislim, da ni dražje, res pa nisem šla primerjati.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 23:36:55   
Anonimen
V Spletni trgovini so iste cene, tudi akcije upoštevajo. Ne upoštevajo tistega, kar je v akciji, pri kateri moraš dati kartico Pika, ti upoštevajo samo popust takrat, ko plačuješ s njihovo zeleno kartico (npr 30% ceneje) Pa torkovega TO ne upoštevajo. Drugače pa dobiš od zelenjave in  sadja do ponv, copat, skratka vse, kar premore ena navadna, mogoče malo večja štacuna Mercator. Drugače pa plačaš z bilo čim, samo pravilno navedeš ob plačilu, ali pa gotovinsko ob prevzemu. LP

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?