Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 15:06:51
|
|
|
|
Raho
|
Ejo - ne se kregati!!!!
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 15:14:56
|
|
|
|
Julija08
|
Aja, čisto tko me nekaj zanima. Raho - kje se kupijo te taluštkane oblekice v katere je oblečena tvoja princeska?
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 16:21:27
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ejo - ne se kregati!!!! Ne, saj se ne, samo pravzaprav nisem vedela oz. ne vem, kaj je hotela jana povedati. A to, zakaj je Julija temo odprla, da si v reviji? Saj ni važno, tvojega sinčka bi prepoznala na kilometre, ker ima tako lepo frizuro in je lep po mami .
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 18:31:25
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 No, se mi je prav zdelo, da je prava. Sem se spomnila njenega luštnega fantka in nje z ogromnim trebuhom ko je enkrat objavila eno ful hudo črno belo fotko. Aja, pa v reviji Mama pa se mi zdi, da sem videla Sunqueen s svojim sinčkom (že nekajkrat)??? Ampak to se mi zdi samo iz slik, imam precej dober spomin za obraze. Sunqueen je vsak mesec v reviji superMAMI
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 7.4.2008 15:37:41
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Saj tako sem jaz prebrala v reviji super mami članek o Smrki in njeni družini. Sem toliko časa čakala prodajalko pri pultu, da mi je uspelo prebrat ta članek in še kaj, pa je pol nisem kupila . Srki, v kateri številki revije pa
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 8.4.2008 6:46:09
|
|
|
|
srki
|
Joj, misliš da vem, to je bilo že enkrat lani, res ne bi točno vedela. Mogoč kar Smrko kontaktiraš, ona ziher ve. Vem, da se je o tem tudi že pisalo tukaj.
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 8.4.2008 9:36:45
|
|
|
|
Jutra
|
Nič hudega. Bom šla pa v knjižnjico pogledati.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?